Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Sexi kočka Vierka Ayisi: Negližé a podväzky!

Vierka Ayisi v podväzkoch rozpálila publikum. Zobraziť galériu (9)
Vierka Ayisi v podväzkoch rozpálila publikum.

BRATISLAVA - Rozpálila publikum! Vierka Ayisi (22) včera účinkovala na krste nového albumu rapera Majka Spirita. K hip-hopu už tradične patria sexi ženy v dráždivom oblečení a rovnako svoje vystúpenie poňala aj mladá speváčka a tanečnica. Na pódium sa postavila v erotickej bielizni s podväzkami!

Všetko, čo máš, ukáž! Touto vetou zo známeho muzikálu sa zrejme riadila aj Vierka Ayisi pri výbere svojho oblečenia na včerajšie vystúpenie. Keby na sebe nemala koženú bundu, vyzeralo by to, že sa chystá do postele.

Mladá speváčka totiž zvolila nohavičky s vysokým pásom a čipkovaný top, aké sa predávajú zrejme v oddelení s erotickou bielizňou. Tento úsporný outfit doplnila podväzkami, ktoré však boli rebelsky roztrhané. To asi aby každý vedel, že sa v nej skrýva divoška. „Kostýmy vymýšľam sama. S dievčatami sa inšpirujeme tým, čo je momentálne v tanečnom a hudobnom svete trendom,” povedala nám Vierka.

U publika, ktoré si hip-hopový večer užívalo, tiež zožala úspech. Veď k tomuto štýlu hudby sexi ženy a dráždivé outfity jednoducho patria. Mimo pódia však už kučeravá slečna zvolila oveľa striedmejšie oblečenie. Zrejme, aby nemusel jej otec Freddy od nej odháňať neodbytných nápadníkov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu