Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Bezdeda na DOD: Adelu odignoruje! Už nie sú kamaráti!

Adela Banášová a Tomáš Bezdeda. Zobraziť galériu (6)
Adela Banášová a Tomáš Bezdeda.

BRATISLAVA – Svoj vzťah už hodili za hlavu! Medzi Tomášom Bezdedom (24) a Adelou Banášovou (28) už nastalo obdobie istej ignorácie.

Tomáš Bezdeda bude jedným z účinkujúcich na Dni otvorených dverí v Markíze. Topky.sk sa dozvedeli, že v rámci jeho vystúpenia odznie aj skladba Obyčajné slová. Tú naspieval počas svojho vzťahu s Adelou Banášovou a zaľúbenci si spolu zahrali aj v klipe k tejto piesni.

Znamená to, že Adelu a Tomáša opäť uvidíme spolu? „Určite nie. Budem to spievať sám. Ani neviem, či tam Adela bude,“ povedal nám prekvapujúco Tomáš. Po rozchode na začiatku minulého roka to totiž vyzeralo tak, že mladý spevák sa s koncom vzťahu nezmieruje príliš ľahko. Po vyše roku je to už ale inak. Zrejme k tomu prispeli aj Adeline nové vzťahy – s trnavským podnikateľom Rasťom Brezovským a tanečníkom Petrom Modrovským.

„Nie sme v kontakte. Už proste nie sme veľmi v kamarátskom vzťahu. Ale neznamená to, že by sme sa pohádali,“ snažil sa nám Tomáš vysvetliť svoj momentálny vzťah s Adelou. Stáť na pódiu s bývalou láskou, ktorá je momentálne zadaná, by pre neho bol asi zvláštny pocit. „No, bolo by to také blbé,“ uzavrel túto tému Bezdeda.


 

Sledujte TopkyTV: Obyčajné slová v podaní bývalých milencov Bezdedu a Banášovej.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu