Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Bezdeda sa stretol s Keatingom: Žúrovali v hoteli!

Ronan Keating a Tomáš Bezdeda Zobraziť galériu (3)
Ronan Keating a Tomáš Bezdeda

BRATISLAVA/MNÍCHOV – Oslava sa vydarila! Spevák Tomáš Bezdeda (24) si nedávnu narodeninovú párty, ktorá sa konala pri príležitosti storočnice istej automobilky, poriadne užil. Dokonca sa stretol aj s Írskym spevákom Ronanom Keatingom.

Tomáš Bezdeda nie je len spevák, ale aj vášnivý futbalový nadšenec. Dokonca hrá aj v tíme futbalových zázrakov s názvom MUFUZA. A keďže je milovníkom tohto športu, nedal si ujsť futbalový turnaj v Mníchove, ktorý sa konal pri príležitosti stých narodenín založenia istej automobilky. Ba čo viac, Tomáš si vychutnal aj koncertné vystúpenie írskeho speváka Ronana Keatinga - bývalého lídra skupiny Boyzone.

Topky.sk sa preto sympatického speváka spýtali, aké pocity si z Mníchova odniesol. „Zažil som super atmosféru. Ten turnaj bol skvelý, výborne zorganizovaný. Bolo tam takmer 70 tisíc návštevníkov. Zúčastnili sa ho štyri skvelé tímy - Manchester United, Bayern Mníchov, AC Miláno a Boca Juniors. Raz by som si na takomto štadióne chcel zahrať nejaký koncert,“ prezradil Bezdeda.

Na akcii spieval aj Ronan Keating, s ktorým sa chcel stretnúť aj Tomáš, no po koncerte sa mu to nepodarilo. „ S Vladom Voštinárom sme za ním išli po vystúpení, ale nedalo sa k nemu dostať. Tak sme išli preč. Okolo jednej v noci sme sa vracali na hotel a on popíjal pri bare s kamarátmi. Zhodou okolností sa nám s ním teda nakoniec podarilo stretnúť,“ netajil spevák. A aký je bývalý líder Boyzone v skutočnosti? „Strašne maličký, ale inak fajn,“ dodal Tomáš, ktorý priznal aj to, že jeho hudbu príliš nepozná.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu