Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Missky Franeková a Skoncová: Prišla im ponuka na sex za milióny eur!

Barbora Franeková a Soňa Skoncová Zobraziť galériu (9)
Barbora Franeková a Soňa Skoncová

BRATISLAVA – Čoskoro odídu na svetové súťaže! Predtým vám ešte ponúkame možnosť položiť otázky Miss Slovensko 2009 Barbore Franekovej (20) a I. vicemiss Soni Skoncovej (22).

Miss Slovensko Barbora Franeková sa narodila v Žiline v znamení Raka. Teší sa z každodenných maličkostí a myslí si, že najkrajší životný zážitok ju ešte len čaká. V budúcnosti by sa rada presadila v odbore, ktorý študuje. Do úvahy však prichádza aj možnosť, že sa bude venovať rozvíjaniu rodinnej firmy. V najbližšej dobe sa však chystá uspieť v súťaži Miss World v Johannesburgu, kam odlieta 6. novembra.

V slovenskej súťaži krásy zožala hneď po Barbore úspech Soňa Skoncová, ktorá sa stala I. vicemiss 2009. Soňa sa narodila v Prievidzi v znamení Strelca. Jej najšťastnejším dňom v živote bol deň narodenia dlho vytúženej sestry po desiatich rokoch samoty. Kráska sa chystá podobne ako Barbora na prestížnu súťaž. Na rozdiel od nej však pôjde na Miss International, ktorá sa koná v Číne, kam odlieta 11. novembra.

Rozhovor

13:21:48 - otázka od: peter prajem vela stastia na miss international myslim ze mas velku sancu Dakujem pekne

13:22:31 - otázka od: Iva ahojte baby!! moc vam drzim palce na sutaziach... obe ste super a mate velku sancu... tak im ukazte, ze SLOVENKY su najlepsie!! potom mi porozpravate ako bolo :-) vasa spolubyvajuca! Ahoj Ivka, dakujeme a tesime sa na teba:-)

13:23:03 - otázka od: magda Ahoj Barborka si velmi krasne a inteligentne dievca. Drzim palce na Miss World. Verim ze uspejes. Dakujem Magda:-)

13:25:07 - otázka od: KRISTINA Ahojte baby drzime Vam palce aby Vam to vyslo,co si myslite ako uspejete,Prajem Vam prijemny den. Ahoj Kristinka. Dakujeme, uvidime ako to dopadne:-) Aj tebe pekny den..

13:32:11 - otázka od: kveta pekny dnik barborka a sonazaujimalo by ma čiste len zo zvedavosti ako ste sa pripravovali na svetove sutaže,kto sa vam stara o kroj ,reprezentačné šaty kolko si ich beriete aky budete mat kroj /lebo Mendrejovej kroj bol nie moc vhodný/prjem vam obom aby ste na suútaži uspeli obe ste mi sympaticke prajem vam vela štasia pri reprezentacii nasho SLOVENSKA Ahoj Kvetka. Snazili sme sa pripravit co najlepsie. Oslovili sme navrharov Lukasa Kimlicku, Andreu Paldan a Janku Pistejovu aby nam pomohli so satami.Sme velmi radi ze nam takto pomohli pretoze na sutaziach potrebujeme minimalne 20/30 siat.Je velmi tazke najst vhodny kroj,pretoze v porovnani s narodnym kostymom z latinskej ameriky je dost tazke aby ten nas zaujal ....

13:34:24 - otázka od: janka barborka pre mna si najkrajsia miss aka kedy bola. Velmi ti drzim palce. Chcem sa spytat ci by si to odporucila aj dievcatam ktore vahaju ist na kasting? Ahoj Janka, dakujem velmi pekne a urcite odporucam kazdemu dievcatu kt. vaha nech to ide vyskusat. ..je to dobra skusenost. Pekny den:-)

13:37:21 - otázka od: Marta Bullová Dobrý deň, chcem sa oboch dievčat opýtať, či majú recept ako zdolať pri Medzinárodnej súťaži krásy trému a či majú zdravé sebavedomie a tak predpoklad získať čo najvyššie hodnotenie.Som zberateľka autogramov. Prosím pekne obidve víťazky súťaže, by mi poslali svoje podpiskarty s autogramom na moju adresu: Marta Bullová, THK 20, 974 01 Banská Bystrica. Vopred ďakujem a želám veľký úspech na svetovej súťaži. Marta Trema urcite bude ale budeme sa ju snazit nedat najavo ,vystupovat prirodzene ..myslime ze to urcite zvladneme :) karty posleme pekny den

13:37:38 - otázka od: fifík čau baby máte frajerov ? ahoj ano mame

13:37:55 - otázka od: Pan Bugatti Slecny..sex za milion..co vy na to? nie dakujeme

13:38:38 - otázka od: THE ROCK Ahojte baby ste šteklivé na chodidlách ak áno ktorá viac? dakujeme za zauijimavu otazku

13:39:00 - otázka od: OGGY Caute mate radi masaze? jasne a kto ich nema rad ?

13:44:03 - otázka od: Fanušik V televizii beží reklama na nove castingy miss 2010 1:zučastnite sa ich a budete v porote? 2.otazka barborka ako víťaz miss 2009 ziskala auto a zmluvu. budúca miss 2010 dostane aj dom na jeden rok.myslíte si že na Vas forza ušetrila? Nič sa o tom nepíše že ste dostali aj vy? čo je na tom prevdive? dostali ste alebo nie? čo sa tíka sútazí na miss word a international Vam prajem obom umiestnenie v prvej top 15 . Vaš fanúšik.. Barborka na castingoch bohuzial nemoze byt pretoze bude stale na sutazi v Johannesburgu.Ja este neviem pretoze ak sa umiestim odchadzam z ciny na dva tyzdne do Japonska ,takze uvidime... Co sa tyka bytu je pravda ze barborka byt nevyhrala,ale vyriesila to tak ze si prenajala byt v ba ,ktory si financuje z honorovanej zmluvy.

13:44:17 - otázka od: Peter Barborka veľa šťastia na MISS WORLD Dakujem krasne

13:44:40 - otázka od: Zuzana Ahojte dievčatá kedy ste si padli do oka? Od sameho zaciatku :)

13:45:24 - otázka od: Paloma Čo by ste poradili mladým dievčatám čo sa hlásia na MISS? Urcite vyskusat ,dobra ,nova skusenost :)

13:45:41 - otázka od: Roman Štadler Ahoj Barborka nemáš staršiu sestru Luciu? nie iba starsieho brata Janka :)

13:47:04 - otázka od: ika ahoj barbora si najkrajsia misska aka tu odkedy bola, velmi ti fandim...aj tebe soni.....dievcata ako si udrzujete postavu?..pekny dník Ahoj Ivka, dakujeme pekne. Pravidelnym stravovanim a cvicenim. Pekny den aj tebe:-)

13:48:22 - otázka od: Karci22211 Ahoj Soni o čom je súťaž miss international? Barborka drž sa na miss world. O krase ,intelingencii a sarme :) dakujeme

13:48:41 - otázka od: Ivan Sandor Ahoj kde budete tráviť leto? to je este daleko :))) nevieme :)

13:49:23 - otázka od: Grande Pedro Ahoj Barborka načo sa najviac tešíš v Južnej Afrike? Na vsetko ,urcite si odtial odnesiem vela novych zazitkov:)

13:49:52 - otázka od: vlado ahojte...ste veriace a chodite do kostola? Veriace sme.

13:51:25 - otázka od: Milan Ahoj Barbora chcel by som Ťa poprosiť o tvoju podpiskartu s podpisom a venovaním. Veľa šťastia tebe i Soňi na medzinárodných sútažiach. Milan Kuna-ml, Kostolného 16, 031 01 Liptovský Mikuláš Ahoj ja som ti ju uz posielala ,ale poslem este raz :) dakujeme pekny dnik

13:51:57 - otázka od: sima Oblubeny parfem ?? Drzim palce :) Chloe,Dolce Gabanna light blue

13:53:27 - otázka od: nina dievčata ste velmi pekne a co som pozerala aj medzi kandidátky miss-world a miss-iternational mate šancu uspiet minimalne do15 miesta. zaujimalo mi ma ako vas agentura forza pripravila a ako vam ulahčuje reprezentovať čo najlepšie.myslím tim ako je to z robami ved na každy den je nutne mat inu robu šiat topanok.miss lutovska mala vybavu obrovsku čo som sa dočitala takže tato stranka ma zaujima lebo si myslí že toto je parketa čiste len slovenskej forzy.dakujem za odpoved a držim palce obom Vam dievčata !! uz sme sa vyjadrili v predchadzajucej otazke :) dakujeme pekne

13:58:37 - otázka od: ana ahoj soni si inteligentná mladá žena so skusenosťami vo svetovom modelingu.aký máš názor na servis agentury Forza,ktorá Ťa na súťaž posiela.Z doterajších výsledkov a vyjadrení bývalých misiek si myslím,že agentúra sa Vám dostatočne nevenuje tak ako je to bežné v ostatných krajinách.Aj napriek tomu Ti želám veľa úspechov, lebo Ty na to máš. Dakujem pekne z celkoveho pohladu nemam az taky dobry pocit,chcem co najlepsie reprezentovat Slovensko ,ale nezalezi to len odo mna.je tam vela veci ku ktorym sa radsej nebudem vyjadrovat ale aj tak dakujem za otazku

13:59:17 - otázka od: eva Barbi,ktorá vlastnosť ťa vystihuje najviac? vesela povaha :)

14:02:29 - otázka od: Katarína zo Žiliny Ahoj Barborka, chcela by som sa ťa opýtať, aký je tvoj vzťah ku zvieratám a či máš nejakého domáceho miláčika. Prajem ti veľa úspechov na svetovej súťaži. Ahoj Katka, moj vztah ku zvieratkam je velmi pozitivny. Pravidelne navstevujem utulok a pomaham aj opustenym psikom. Ano, doma mam psika. Dakujem:-)

14:04:05 - otázka od: René Obe máte prsia "po tátovi".To bol aký gay v porote? Nebola tam Adela,ktorá má aj nos po fotrovi a velikánske chodidlá? Minule som tu mal kamoša z N.Y.,a ten na mňa,keď ju zbadal:prečo u vás v hlavnom TV programe uvádzajú transvestitovia? nebojíte sa ,že môžte dopadnúť podobne? Odpovedzte,fakt to zaujíma asi dvadsať ľudí,čo poznám! je to tvoj nazor v prvom rade bud sebakriticky.Adelke fandime!!!!

14:05:22 - otázka od: Martina Ja by som sa chcela spytat Barborky,kedze sa chystam na kasting Miss 2010,či je nutne si priniest fotky tzv. book.Alebo stačí príst a ukazat sa.Kedze ziadne prof. fotky nemam...Dakujem Netreba profesionalne fotky ale urcite si nejake prines ,aby porota videla ci si fotogenicka ,tesime sa na teba na castingu.

14:05:38 - otázka od: martina čaute baby, nech sa vám darí v tom čo robíte, pozdravujem Martina z Prievidze =D dakujeme martinka

14:06:22 - otázka od: Dzurusová Júlia Ahoj Barborka a Sonicka chcela by som sa spytat aby ste mi prezradili ako si udržať tak peknu postavu,je to tym,že držite drasticke diety alebo zdravou stravou a športom. Ako vyzera Váš jedalensky listok.Dakujem a prajem vela uspechov Zdravou stravou a sportom :)

14:06:54 - otázka od: Martina čaute baby, nech sa vám darí v tom čo robíte. ps: a takto: THE WORLD IS MINE =DD zdraví vás Martina z PD :

14:06:54 - otázka od: Matej drzim palec a uzite si to:) dakujeme

14:07:55 - otázka od: martin ahojte baby drzim vam velmi palce aby ste tam uspeli. ukazte im to my mame najkrajsie slovenky na svete drzim palce pekny den budeme sa snazit dakujeme

14:10:13 - otázka od: nikolka ahojte fakt ste tu missky???neverim a ahoj barborka ja byvam v teplicke nad vahom ako si aj ty byvala ano sme , ja v teplicke nad vahom byvam stale :)

14:11:08 - otázka od: ulbrichtova. e. zdravím vás baby, chcem vám popriať veľa ďalších úspechov, ja som invalidná dôchodkyňa z Brezna a veľmi rada sledujem v televízii podobné súťaže a dúfam že zabodujete aj na miss international. Budem Vám džať palčeky. Velmi pekne dakujeme prajeme krasny den

14:11:26 - otázka od: Igi Ahoj, pripomeniete cinanom, ze nemaju tolko nicit zivotne prostredie ? jasneeee

14:12:27 - otázka od: petra pozeravate superstar?komu fandite?a ako sa mate? pozerame ,fandime vsetkym :)

14:13:31 - otázka od: Roman Caute a sex za dva miliony EUR ? Nedali by ste sa nahovorit? Je to viac ako ponuka od OGGY . Alebo az potom co skonci sutaz Missss. ;) co by sme s tolkymi peniazmi robili :)))

14:13:42 - otázka od: Matej ahojte..ste naozaj velmi pekne..drzim Vam palce.... diky

14:14:18 - otázka od: adam som vaš fanušik franekoova a skoncova može ti mi poslať karty autogramove s venovanim adamovi pošlite to na adresu : poštová 4 Bratislava 81106 dakujem.adam posleme

14:16:33 - otázka od: Peter Weiss Ahojte. Budem uprimny a kratky: podla mna ste nevyrazne sede mysky a celkovo nereprezentujete slovensku "krasu". Je to moj sukromny nazor. Pekny den. dakujeme za nazor

14:17:32 - otázka od: Adam Ahojte Prajem taktiez VELMI VELA stastia:)ale i tak Su slovenky najkrajsie :)takze sa nemate coho bat:) :)

14:18:09 - otázka od: mino obidve ste super mate šancu ukazať celemu svetu ake su slovenky nadherne.budete to mať naročne lebo pan Oklamčak a slečna Hablovičova sa nevedia postarať o svoje missky.Preto sa spolahnite len na seba. Vela šťastia. dakujeme

14:20:32 - otázka od: andrea Rada by som vedela aká je vaša výška a váha lebo máte vážne dokonalé telá :) Sona : 174 ,55 kg......Barbora :178,60 kg

14:21:58 - otázka od: fifik baby zoberte ma zo sebou:)) mozem mat iba 20 kg :)

14:23:21 - otázka od: Peter dobrý deň,poprosil by som jednu fotku aj s podpisom Peter Halás, Závalie 9/c, 92001 Hlohovec posleme

14:23:21 - otázka od: lubka Ahojte baby chcem sa opytat ako si udrzujete postavy?kolkokrat za tyzden cvicite a co?ako sa stravujete?:)dakujem a zelam vela uspechov snazime sa cvicit aspon 3/4 krat do tyzdna

14:23:57 - otázka od: Silvia Ahoj Barborka, chcem ti popriat vela vela stastia a pevnych nervov na svetovej súťaži a opýtať sa ťa na tvoj oblúbený parfém. Ďakujem a prajem pekný deň Chloe dakujem

14:24:39 - otázka od: Monika ahojte,dufam ze Vam to vyde drzim palce...dufam ze vyhrate... sak Slovaci su naj! Jasne :)

14:25:45 - otázka od: Stevo Caute kocky.Vy ste prikladom toto,ze na Slovensku mame najkrajsie baby!!! Drzim vam palce! Dakujeme

14:26:06 - otázka od: Miro prajem vela stastia na miss international :-) dakujeeeeeeem

14:26:30 - otázka od: dana Barborka prajem veľa úspechov a verím že si sa pripravila perfektne.Si fajn.Pa snazila som sa co najlepsie pripravit dakujem

14:28:12 - otázka od: Martin Ste fakt kočky :) prajem vela úspechov! Este raz vsetkym dakujeme za otazky prajeme pekny zvysok dna:)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu