Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Trápenie Indiánky z Talentu: Šikanovali ma!

Lucie Dobrovodská zo šou Česko Slovensko má talent bola online. Zobraziť galériu (6)
Lucie Dobrovodská zo šou Česko Slovensko má talent bola online.

BRATISLAVA - O krok bližšie k splneniu sna! V nedeľu večer sme spoznali meno ďalšieho postupujúceho semifinalistu obľúbenej šou Česko Slovensko má talent. Stala sa ním speváčka Lucie Dobrovodská (28), ktorá prišla v pondelok na online rozhovor do topiek. Mladá umelkyňa vám okrem iného prezradila, že kvôli svojmu exotickému vzhľadu si toho v minulosti dosť vytrpela.

Talentová súťaž prilákala na kastingy množstvo nadaných ľudí. Tentokrát sa bojuje o 50 tisíc eur, auto, dovolenku a možnosť predstúpiť pred porotu Britain´s Got Talent a Simona Cowella.

Štvrtý ročník súťaže Česko Slovensko má talent je špecifický v tom, že v ňom bude chýbať tzv. Veľký tresk. O osude vybraných súťažiacich budú totiž okrem poroty rozhodovať aj diváci.

Deväť postupujúcich semifinalistov určí porota po odvysielaní všetkých divadelných kôl. Ďalší vzídu na základe voľby, ktorá sa koná každú nedeľu večer. Účasť v semifinále majú istú už krásky zo speváckej formácie ForSomeOne. Neskôr sa k nim pridal tanečník Miroslav Žilka, ktorý vystupuje pod umeleckým menom Bruise. Z postupu sa tešili už aj spevák Miroslav Sýkora, či umelec Malej Dejv.

V nedeľu večer sme spoznali meno piateho semifinalistu. Je ním speváčka Lucie Dobrovodská, ktorá púta pozornosť nielen svojím talentom, ale aj netradičným vzhľadom. V pondelkovom online rozhovore vám okrem iného prezradila tiež to, ako ľudia na jej exotický zjav reagujú.

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

14.10.2013 11:32 - otázka od hajni
Ahoj Lucka? Koho máš v rodine maďara?
AHoj Hajni, babicka z mamcine strany pochazela z HU :)
14.10.2013 11:31 - otázka od Veronika(WEWA)
Ďakujem veľmi pekne aj za tvoje prianie!Potešilo veľmi!Pekný deň!
I tobe :)
14.10.2013 11:31 - otázka od Sophia
Ahoj,myslela som si že postúpi buď ten Alex alebo tá malá baba čo spievala v tom červenom tričku :)
Ahoj Sophia, sazela jsem na Paju Helana, je to fajn kluk a ma neskutecny smysl pro humor :).
14.10.2013 11:30 - otázka od zved
ked sa vie jezko zjezit, vie sa macka zmackat?
Od poklopu ku poklopu Kyklop koulí kouli :)
14.10.2013 11:29 - otázka od gaga
Kto z postpujúcich semifinalistov je zatial pre teba najsilnejsim konkurentom?
Ahoj Gaga, nooo, tezko rict. Obdivuji kazdeho, co neco umi... Co myslis ty?
14.10.2013 11:27 - otázka od Jana
Ahoj, máš naozaj talent. Ako dlho sa venuješ spevu? Ďakujem, Jana..
Ahoj Jana, dekuji :). Zpivam od detstvi. Zacalo to nekde u ohynku a cca pred 15 lety jsem zacala vystupovat verejne na podiich. Jestli chces, vice informaci najdes na www.dobrovovodska.cz :)
14.10.2013 11:26 - otázka od Aďa
Dobrý deň Lucie. V Talente ste spomínali, že v detstve ste to aj kvôli svojmu exotickému vzhľadu nemali vždy ružové. Našli sa teda aj takí ľudia, ktorí sa k vám správali zle? Nech sa vám darí :)
Dobry den Ada, v detstvi se nasli posmevacci, kteri si me dobirali kvuli tomu, ze nevypadam uplne cesky :)...Tehdy me to velmi stvalo... Priznam se, ze jsem se kvuli tomu i parkrat dostala jako dite do nejake potycky..vetsinou s klukama na skole..Ale prestalo mi na tom zalezet, kdyz jsem nasla lidi, kteri hodnotili moji vnitrni stranku proti te vnejsi. PS: Dulezite je najit v nejake odlisnosti plus :-).
14.10.2013 11:21 - otázka od nada
Ahoj Lucia, Prajem vsetko dobre, snad budes mat viac stastia ako v sutazi Hlas Ceskoslovenska :)zaspievas znovu Adele? v duete s Veselovskou ste boli uzasne!!!
Ahoj Nada, dekuji za podporu :). Nooo, Adele je velka vyzva :)...Uvidime ;). Mohla bych v podstate udelat anketu, co by se vam libilo, abych zazpivala priste :). Mej se krasne :)
14.10.2013 11:19 - otázka od Eva
ahoj Lucie :-) krasny hlas,drzim palce. PS: neviem kde si do teraz bola :-))))
Ahoj Eva, dekuji, dekuji :). Do teraz som bola nekde na motorce nebo na podiu :))))
14.10.2013 11:19 - otázka od MiA
Ahoj Lucko, v prvom rade Ti chcem pogratulovat k postupu. A takisto nemam otazku, len som Ti chcela povedat, ze mas fantasticky hlas, ked si vcera spievala, mala som zimomriavky na tele. Si talent!!! Waw. Klobuk dolu, nech sa Ti dari :)
Ahoj MiA, moc dekuji za podporu :). Zimomravky......... to je tak krasne slovo :). Necht se dari i Tobe ;)
14.10.2013 11:17 - otázka od Tatiana
Ospravedlňujem sa. Lucka a nie Veronika
V pohode :)..pekny den :)
14.10.2013 11:17 - otázka od TracyL.
S Aničkou Veselovskou ste v Hlase vytvorili nezabudnutelný duetík. Veľmi vám to ladilo spolu. Nechcete sa dať dokopy ako česko-slovenský dievčenský spevácky párik? Boli by ste aj mediálne zaujímavé :-)
Dobry den, koukam, ze sledujete talentove souteze :). Mate na mysli, abychom se daly dohromady s Annou? No bylo by to jiste velmi zajimave :). Nicemu se nebranim :)
14.10.2013 11:15 - otázka od Tereza
Dobrý deň, je strašne sympatické ako s nadhľadom beriete fakt, že nepoznáte svojho otca. Vždy to tak bolo alebo ste sa s tým zmierili až v dospelosti? Držím palce, nech sa vám darí. :)
Dobry den Tereza, tak nejak se s rovnavam s tim, ze nemam otce, od detstvi. Mam stesti na fajn lidi kolem sebe, takze mi to castecne dokazi vynahradit :-).
14.10.2013 11:13 - otázka od Tatiana
Ahoj Veronika. Spievaš nádherne.Myslím ,že to potiahneš veľmi ďaleko.Držím Ti palce.
Ahoj Tatiana, moc dekuji :-). Citim, ze muzika je me poslani. Tak snad se to podari ;-). Mej se fajn :-)
14.10.2013 11:11 - otázka od peter
Lucka, mas nadherny hlas. Chcem ti popriat vela uspechov. Myslis si, ze ti ucas v talente pomoze v kariere? vela sutaziacich casto upadne do zabudnutia...
Ahoj Peter, dekuji. Ucast v talentove show muze pomoci, pozna te vice lidi. Ale je dulezite na sobe neustale pracovat a vytrvat...a taky to chce jistou davku stesti :-).
14.10.2013 11:09 - otázka od mona
Ahoj Lucie :) kto ti je z porotcov najviac sympaticky? a preco? dakujem mona
Ahoj Mona, to je zajimava otazka :-)...Kazdy ma neco do sebe. Lucie je energicka bytost s velkym srdcem a hlasem, Leos je vyborny bavic a Jaro ma tzv. Filipa... Nikoho z nich vsak neznam nejak vic po osobnostni strance. Kdo je tobe nejvic sympaticky?
14.10.2013 10:59 - otázka od Veronika(WEWA)
Ahoj Lucie,ja nemám otázku iba ti chcem popriať aby sa ti v živote darilo,aby si bola šťastná,zdravá a aby sa ti splnilo všetko po čom túžiš a hlavne aby ťa všetko zlé obchádzalo!Pozdravujem ťa a prajem ešte Pekný zvyšok dňa!
Ahoj Wewa, moc dekuji za pekny vzkaz. I tobe vsecko dobre a pohodovy zivot s usmevem :-)

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu