Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Jarmila z Farmy: Nikolu poženiem pred súd... rodičia, hanbite sa!

Jarmila Ščibrányová zo šou Farma bola online. Zobraziť galériu (5)
Jarmila Ščibrányová zo šou Farma bola online.

BRATISLAVA – Ďalšia vyradená! V sobotu opustila markizácku Farmu ako tretia v poradí Jarmila Ščibrányová (55). V dueli ju v oboch disciplínach porazila mladšia súperka Nikola Komorová (20). Tú si do súboja vybrala samotná abstinujúca alkoholička. A to z dôvodu, že jej spomedzi všetkých liezla najviac na nervy. Dôkazom toho, že staršiu kuchárku zlosť neopustila ani po odchode zo statku, sú vyjadrenia na tmavovláskinu adresu v našom online rozhovore.

Po odstúpení východniara Ľubomíra Filkora sa spečatil osud ďalšieho súťažiaceho. V sobotu v šou Farma vypadla Jarmila Ščibrányová. V súboji ju porazila Nikola Komorová. Mladá silikónka bola úspešnejšia nielen v pílení dreva, ale aj v stavaní válova pre kravy. Najstaršia účastníčka šou však zrejme berie svoj koniec v programe ako vykúpenie. Ostatní súťažiaci ju totiž začali ponižovať.

Ak ste zvedaví, ako sa Jarmile žilo s ostatnými statkármi a ako hodnotí s odstupom času svoje účinkovanie v reality šou? Prečítajte si náš online rozhovor, v ktorom sa okrem iného vyjadrovala aj na adresu Nikoly Komorovej. Tá jej počas pobytu na statku ležala najviac v žalúdku. Ščibrányová dokonca po odchode z Farmy kontaktovala právnika. Mladú Bratislavčanku totiž chce za jej urážky na svoju osobu hnať pred súd.

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

26.03.2012 10:21 - otázka od Gabika
Dobrý deň pani Jarka, ani sami si neuvedomujú aké mali vo Vás skúsenosti. Keď si len spomeniem, na tú sliepku, čo bol akože kohút a to drevo ako pílili s to "cirkulárkou". Smiali sa z Vašich rád. Ja tvrdím, že človek nestarne, " len zberá skúsenosti" počas života a je len na ňom ako ich využije. A oni tie Vaše skúsenosti nevyužili. Prajem Vám do ďalšieho života len to najlepšie a nech sa Vám splní všetko čo si prajete. A najviac zdravia, lebo moc dobre viem, aké je dôležité.
človek nie vždy je múdry z kníh.....dakujem vám všetkym za podporu,a prajem vám krásny deň-ak som niekomu neodpovedala-nie že by som nechcela,ale mala som vyhranený čas-ešte raz krásny deň-Jarmila a dakujem
26.03.2012 10:18 - otázka od Peter
Mne prídeš jak falošná žena ktroá je zákernejšia ako Nicol a všetci spolu .
máš skvelý postreh-ibaže v v súťaži by bol za O bodov..:) krásny deň
26.03.2012 10:17 - otázka od Martin
Co vravite na Moniku? Aka je v skutocnosti?
vy ste,jej snúbenec?ak áno-som na FB....
26.03.2012 10:16 - otázka od MILAN
Neviem prečo ste potom do tej nuda reality show išla ak peniaze nie sú dôležité? Nič v zlom. Normálni dvaja ľudia z farmy už odišli a teraz to ostal spolok tupcov. Ja si tipujem, že za farmárku ste zvolila Nikolu - nech sa tam pozabíjajú. Aj upútavka na pondelkový diel je veľavravná - nemá kto robiť a riadiť to tam, tak vyspávajú a gazdu skoro trafil šľak. Čo je to za reality show, keď súťažiaci sa navzájom vyraďujú podľa toho kto viac pije a menej robí.... Všetko dobré.
nik nevedel do čoho ide...ale to,že by som dala Nicolu za farmárku by som v živote nespravila,nechcela by som ,aby zvieratá pokapali..:)
26.03.2012 10:15 - otázka od Jano
Dobry den. Je na farme niekto, komu by ste vyhru naozaj dopriala? Prajem Vam vsetko dobre :-)
Tomáš-a dakujem
26.03.2012 10:14 - otázka od siska
mila Jarka, je mi veľmi ľuto že ste už vonko, tí ktorí tam ostali asi pomru od hladu, neviem čo za skupina to tam ostala
ale oni tam majú veľa jedla,ibaže oni o tom nevedia
26.03.2012 10:14 - otázka od lenka
mila Jarka, ja by som sa len chcela spytat, ze ci uz ste teraz vseobecne ked ste tam este boli, zasadili niektore tie semienka, aby sa malo co posadit do skleniku? ten sklenik vobec neponahla? ved este stale neni hotovy, hospodarovi to nevadi?inak v sobotu sme vam drzali palce , ale opak sa stal pravdou, som zvedava kto im bude teraz drat husi a sliepky, lebo kazdej to bolo nechutne.
sklenáík-ťažká dilema---snád sa im podarí niečo vypestovať,
26.03.2012 10:13 - otázka od Vlado
Aká je podľa vás Eva v skutočnosti? Vyzerá strašne nevýrazne, kam ju postavíte tam bude stáť... a bez názoru...
ona sama nevie kým je-
26.03.2012 10:13 - otázka od Sonca
Jarka,ste silna zena,preto verim ze sa z tohto rychlo otrasiete.Nikto z farmy Vam nesiaha ani po clenky. Kaslite na celu farmu,pre Vas je vyhrou sympatia normalnych ludi a ziadne eurace nestoja za to,aby ste sa s tym zaoberali.Zivot je krasny,treba ho nasavat plnymi duskami.V osobnom zivote Vam zelam vela uspechov a ozajstnych priatelov./medzi nami ich mate nisice /
ak čítam všetky tieto podpory,mám veľa ľudí okolo seba,ktorí vedia o čom život je,a ako si ho treba hýčkať,aby sme neubližovali-:)
26.03.2012 10:11 - otázka od sisuš
Ahoj Jarka s kým si si rozumela najlepšie? a kto ti bude najviac chýbať?
Tomáš a zvieratá
26.03.2012 10:11 - otázka od Janka
Dobrý deň pani Jarka, chcem sa opýtať, či budete aj po Vašom vypadnutí sledovať FARMU. Pekný deň.
áno,...aj vám
26.03.2012 10:10 - otázka od Milan
Vidím, že na všetky pripomienky nereagujete, tak sa mi to zdá neférové. Ani p. Jana Valachová sa na nič nepýtala a ste jej odpísala,.
p. Valachova je moja sestra a volala mi -odpiovedám,ale mám hodinku na to,a je toho veľmi veľa,sorry
26.03.2012 10:09 - otázka od andrej
držal som Vám palce. Myslím si že najviac si zaslúži vyhrať Roland, mne sa nepáčilo správanie Tomáša k Ľubovi
áno,tomáš vybuchol-a z morálneho hľadiska by som to to aj Rolandovi dopriala
26.03.2012 10:08 - otázka od Osvald
Si stara a hlupa ked si sa na niečo také dala .Načo si sa tam trepala keď si slabá a nedokážeš žit v kolektíve. Ten alkohol ti velmi ublížil na gebuľku.
Osvald,a ty vieš kam ťa tvoje cesty povedú?-na toto nech ti odpovedia tvoji rodičia
26.03.2012 10:07 - otázka od stanka
Dobrý den prajem pani jarka.chcem vam len povedat ze ludia vidia co to tam je za zgerbu a ako sa aj ku vam chovali.im sa to vsetko vzivote vrati.len sa skonci farma.adam sa ties zbada do akej..sa zamiloval.je mi ho luto.a ty co sa tam opicia po sebe a pchaju na vzajom do zadku na tych ties príde,a jediny co tam poriadne makali a spravali sa ako ludia ste vy a lubos.este tam ostal tomas.dufam ze ten sa neda a bude bojovatr.Vám pani Jarka prajem vela stastia v zivote.drzkajte sa.
dakujem Stanka...:)a dakujem,aj ja vám prajem krásny deň
26.03.2012 10:07 - otázka od marta
chcem sa opytat koho ste dali za farmara ? ci ste si pozerali tie reprizi od zaciatku ako to postrihali a co tam dali a co nie ?
dnes to uvidíte
26.03.2012 10:06 - otázka od Ja
Dobry den, ako je to s tymi gatkami,co Nikola tvrdila,ze ste si menili raz za tyzden?
nemala som také tangáče ako ona,ale dovolili nám zobrať určitý počet spodného prádla-ja som vsadila na jednu farbu,a mala som ich trojo,ako každý-a ja som tam nešla ukazovať prsia,.moja hygiena bola bez kamier-
26.03.2012 10:04 - otázka od Alena
Prečo ste isla do niečoho čo ste nezvládala? A teraz tu ohovárate ľudí ktorí boli s vami na farme?
napríklad?.......každý človek zvláda,ale ked má okolo seba ľudí ktorí vás zabíjajú-treba sa brániť,aj ja viem ublížiť krásny deň
26.03.2012 10:02 - otázka od mimi
Mila p.Jarka, Nicola sa mala prihlasit do sou Hotel Paradise,tam su take silikonove vymlete individua ako ona,je nevychovana,drza slap..a a nema co robit vobec na obrazovke.Drzim vam palce v zivote osobnom aj pracovnom :o
ona aj chcela,a Adamovi to stále vyčítala,že čo tam robí-že mala ísť tam :)
26.03.2012 10:02 - otázka od sisi
Pani Jarka,nič sa nebudem pýtať,iba Vám chcem povedať že ste veľmi silná žena.To,čo ste tam zažili,to je otras.Tie hnusné narážky ,teraz by Vás mali vidieť aspoň na tejto fotke.Ste veťmi pekná a určite inteligentá osoba.Žiadna sa k Vám nemôže prirovnať.Nahádžu si na seba makeupu a tak v ňom idú spať a ráno s ním vstávajú.Majú to na sebe ako tie somáre a kravy uschnuté blato.Prajem Vám, aby sa Vám v živote darilo lepšie ako na farme a Markíza by Vám mala dať odškodné za tie strašné urážky.A za radenie Adama Nikole by mali jedného z nich vyhodiť.To boli porušené pravidlá.Markíza zamysli sa !!!!Ešte raz ,všetko dobré!
viem,mala,ale nezastavili to....dakujem
26.03.2012 10:01 - otázka od irmuska
Pani Jarka,držali sme Vám palce a bolo nám veľmi ľúto ako sa k vám správali tí nevychovanci.Klobúk dole pred vašou trpezlivosťou!!!veľa štastia v živote Vám želáme!Irma Vojto!
dakujem za všetko-a teším sa že vás mám
26.03.2012 10:00 - otázka od Ivka
Ja osobne nemám žiadnu otázku... mám síce len 17 rokov,ale myslím si,že ma rodičia vychovali tak aby som sa v živote nesprávala k starším ľudom tak ako sa správala napríklad Nikola.Držala som Vám palce a tipovala som vás dokonca aj na víťaza. :)Pekný zvyšok dňa.
gratulujem vaším rodičom--pekný deň
26.03.2012 10:00 - otázka od Lucifer
Dobry den pani Jarka, je mi velmi luto, ako sa pre Vas farma skoncila. Pri pozerani tych poslednych poslednych dielov mi bolo z tych ludskych charakterov zle. Vy mozete byt spokojna a vyrovnana, ze ste aka ste a ja Vam len budem drzat palce na Vasej zivotnej ceste. Majte sa :)
Dakujem,Lucifer-úžasná prezývka,ale pozor ,prezývky ovplyvňujú život
26.03.2012 09:59 - otázka od Jano
Dobry den. Je na farme niekto, komu by ste vyhru naozaj dopriala? Prajem Vam vsetko dobre :-)
Tomášovi..zo srdca
26.03.2012 09:58 - otázka od nina
chcem sa opytat kolko rokov maju vase deti ? prajem vsetko dobre . ste moja vitazka .
34,31,30,21-dakujem za všetko
26.03.2012 09:56 - otázka od even
Nemám otázku Jarmila, priala som si za Vás aby ste duel prehrali aby ste sa na farme nervovo nezrútili,nech ste zažili v živote čokoľvek ťažké, zabudnite, hlavu hore a úsmev, prajem Vám všetko dobréééé
Dakujem,veľká podpora
26.03.2012 09:56 - otázka od Janka
pani Jarka,celú dobu sme Vám držali palce,aby ste to vyhrali,klobúk dole,ako ste to s tými hyenami tam vydržali..prajem všetko dobré v živote.
Janka dakuje :)
26.03.2012 09:56 - otázka od martin
Je Vám za niečim ľúto?
za zvieratkami....
26.03.2012 09:55 - otázka od klaudia
Ahoj Jarmila, chcem ti povedať, že fakt velmi obdivujem ako si vydžala ten nátlak, lebo veľa ludí by odtial už zutekalo. Len je škoda, že si to prekvako nezačala opravovať, aby si tej namyslenej, rozmaznanej a držej ploštici ukázala kde je jej miesto, lebo všetci vieme, že si určite šikovnejšia ako ona. Komu by si víťastvo dopriala najviac? A naozaj je ten Adam taký zamilovaný, že nevidí aká je skutočne realita? Dám krk nato, že ho Nikola kopla do zadko po ukončení hry... Škoda chalana, nechá sa manipulovať takým úbohým stvorením.... Držím palce a drž sa!!!!
Klaudi,ak si dobre pozerala,porušili sa tam pravidlá,neriešili čokoládu,ktorú mi ukradli...mám daľej pokračovať?mám ľudskú dôstojnosť :)
26.03.2012 09:53 - otázka od Stela
Jarmila a vy máte čisté svedomie, vy ste sa chovala bez chýb? Nedokázala ste sa ani rozlúčiť s ľudmi s ktorými ste žila pod jednou strechou, myslíte že toto je správne? Ktorá žena na farme je najpracovitejšia a ktorý muž. Ďakujem pekný deň
Ak niekto šliape po ľudskej dôstojnosti-nie je o čom,ja sa pretvarovať neviem,-ak by vám niekto stále ubližoval-ešte aj milión by ste mu dala?
26.03.2012 09:52 - otázka od andrea
jarka,. toto by som si v zivote nedovolila ku starsim.hanbim sa za nasu mladez. nemaju uroven.byt jej materou tak ju zmlatim ako hada.soplana jedna.je to zberba a zachovala si sa nadludsky perfektne.na take kravy netreba ani reagovat.ved ja by som ich ani neoplula.a si rada,ze si odisla odtial???ja by som tam nevydrzala ani len minutu s takym zverincom.samozrejme neratam zvieratka
určite verím,že nie,ale verím že ste dostali do vienka skvelu výchovu,čo oni nedostali
26.03.2012 09:51 - otázka od Robert
Dobrý deŇ pani Jarka, držal som Vám palce. Chcel by som sa Vás opýtaťčo si myslíte o Rolandovi. Podľa mna aj on si zaslúi vyhrať. Podľa mna rve dve týždne aj Tomáš sa neprjavl Bohvieako dobre.
Máš pravdu,ibaže Roland je človek,ktorému musíš dať robotu,a tomáš to spraví sám od seba-
26.03.2012 09:50 - otázka od Adika
Dobry den Pani Jarka ste mi velmi sympatická osôbka a velmi som vám hlavne v dueloch držala palce. Nevadí,ste aj tak perfektná! A mali ste vylepiť po papuli tej bratislavskej zlatokopke škaredej Nikole!Prajem vám veľa šťastia ,nech sa váááám darí. Majte sa
Adika,veľmi pekne dakujem-a teším sa,že ste :)
26.03.2012 09:49 - otázka od olga
Jarka prečo ked bol duel Adam mohol radit tej Hyene aKvetka nezasiahla však to bolo proti pravidlam Všetko dobre Vam prajem ja by som bola drsnejšia klobuk dolu pred vami
Aj ja som to tak vnímala,a určite spravím kroky voči tomu-a dakujem,pekný deň
26.03.2012 09:48 - otázka od karolinka
Dobrý deň veľmi som vám fandila aby ste vyhrali obdivujem vašu chladnú hlavu ako ste sa držali keď sa do vás navážali sú to nevychované kačeny a prajem vám veľa šťastia v živote ...
ked som videla kam smeruju,jednoducho som si ich zablokoval-a dakujem krásne
26.03.2012 09:47 - otázka od Filip
Dobry den. Nechapem ako ste sa mohli pri Nikole udržať?! Byť na Vašom mieste jedna rodičovská by jej letela. Nikole sa to ale teraz vrátilo... . Majte sa pekne.
Filip.,máš pravdu,ešte si počká v realite na jeden duel odo mňa-právny
26.03.2012 09:46 - otázka od Alena
Dobrý deň, Jarmilka, na tejto fotke aká ste pekná teda, musím uznať. Máte dobré názory a správny odhad na ľudí. Tie dvojnohe sliepky čo tam ostali na farme kotkodákať si určite ešte navzájom budú perie thať. Vy a Tomáš ste sa mi zdali jediní normálni. Prajem Vám všetko najlepšie v živote a držteč sa, ste statočná.
Alenka,dakujem,a tie sliepky som nemohla zabiť :) :)
26.03.2012 09:45 - otázka od janka
dobry den, som vekova skupina, ako tie mlade baby co tam boli,ale hambim sa, ze toto beha po svete. prijmite moje ospravedlnenie za mladych, lebo aj ja som..ale urcite zalezi na tom, co mate v hlave a v srdci a oni tam maju prievan a velku dieru..vela stastia a zostante taka, aka ste, fackou, ani bitkou by ste im nepomohli..
ich život bude byť,ak budú takto pokračovať..
26.03.2012 09:44 - otázka od ivana
Dobry den, celkovo nehodnotim ani nekritizujem nikoho, kto sa tejto sutaze zucastni, pretoze si myslim, ze s akoukolvek osobnostou takyto pobyt zamava, musi to byt riadna ponorka. vlastne vam skladam poklonu,ze ste to vydrzali, ci uz ste si tam s niekym rozumela alebo nie, chce to nervy. majte sa
máte pravdu,človek musel vyselektovať ľudí,a mne zostal Tomáš
26.03.2012 09:43 - otázka od ifo2
Zdravim Vas Jarka, potkanov ste tam nemali na farme? A ten odkaz pre Evku mal co znamenat? :D Nech sa Vam dari v real zivote pozdravujem
ľudských?...to,čo nsnímali kamery,ľudia tam vnímali-mala som ju rada-ale ona má tendenciu sa priblížiť k zlým ľudom-je mi ľuto,tak som to vnímal
26.03.2012 09:42 - otázka od Vlado
Dobry den Jarmilka,obdivujem Vase pevne nervy, vydrzat v tom, negativnou energiou srsiacom kolektive, bolo velke umenie. Chcete sa v buducnosti s nimi stretavat napr.s Nikolou, bez toho aby sa Vam z vacsiny nich neobracal zaludok? Verim len ,ze to nie je reprezentativna vzorka nasej mladeze, lebo to nech nas ochranuju vsetci svati. Zelam vsetko dobre a pozdravujte Vasu neter, som jej velky fanda.
Dakujem,poviem Peťke-ale ona vie že má okolo seba skvelých ľudí
26.03.2012 09:41 - otázka od lenka
Milá Jarka budte rada, že ste vypadla. Bola to banda lenivcov, ktorí len ohovárajú a nič nerobia.Tá Nikola sa môže hanbiť. Tak isto jej rodičia sa môžu hanbiť. Akú dcéru vychovali.Vám prajem všetko dobre v živote.
Lenka,máte pravdu a dakujem
26.03.2012 09:40 - otázka od olga
Ahoj Jarmila.Patrila som k tym,ktorí ti držali palce vo vyradovacom dueli.Mala som pocit,že si to už vzdala predtým.škoda,že si nezvítazila nad tou lenivou NIKOLOU.Vela štastia Ti prajem v osobnom živote.Budeš na farme chýbat.
Vzdala som to,ale v zápätí vyhrala.:) dakujem
26.03.2012 09:39 - otázka od Alena Francová
Paní Jarmilko,obdivuji Vás,jste silná a inteligentní žena,zasloužila jste si vyhrát Alena
Alenka,dakujem-mne svieti iné slniečko-:)
26.03.2012 09:38 - otázka od Darinka
Dobrý deň Jarka, velmi som fandila Vam a Lubosovi, zial ste obaja prec. zaujimalo by ma vsak kto Vam ukradol tie cokoladky? prestalo sa o tom hovorit, ale mna by to zaujimalo :-) drzte sa
že vraj Nikola,ale réžia to nechcela riešiť-dakujem
26.03.2012 09:37 - otázka od mária
Som zvedavá ako bez Vás oškĺbu sliepku. Hlavne Nikola. Veď tá nevie nič. Môže sa hanbiť za správanie ku Vám.
Nikola je uí vonku,a využiju Tomáša-nech sa hanbia jej rodičia-tak ju vychovali
26.03.2012 09:36 - otázka od Jarka
Můžete mi prozradit,proč jste se nechala tak sprostě urážet od té šlapky Nikoly a proč nebyla štábem Markýzy potrestána za ty sprosté vyhrůžky?
Jarka-aké krásne meno-:) bude to mať právnu odozvu,fyzocky som ju nemohla napadnúť-zmluva nepustila :)
26.03.2012 09:35 - otázka od Duba
Pani Jarmila, mysslite ze ste urobila dobre,ked ste za sucastnila takehoto projektu,plneho hnusu. Co Vam to dalo....
Ja som človek,ktorý ,ak je može vysk´ľa veľa vecí v živote,a preto viem o nich rozprávať-dalo mi to daľšiu úcty k určitým ľudom
26.03.2012 09:34 - otázka od Renka
Kto robí najviac na farme? A komu by si dopriala vyhru ?NeĽUtuješ účasť na farme?
Ja neľutijem veci,ktoré v živote prežijem-vždy ma to niekam posunie-a priala by som to Tomášovi
26.03.2012 09:33 - otázka od Martina
Jarka , ty si tam bola jedina zo zien co makala, a tu primitivnu Nikolu si vyhod z hlavy cim skor lebo sa zblaznis, hrozne sme ti fandili, bola to sebranka skrachovanych ludi co houby v zivote dokazali, ty si sa tam ocitla asi velkym nedopatrenim, lebo to vobec nie je o robote na farme ale o intrigach a tam ty nepatris, ty patris medzi poctivych ludi, nech sa tam teraz zozeru medzi sebou....
veľmi dobrý postreh,ibaže na farme bolo treba makať--a oni na to zabudli
26.03.2012 09:32 - otázka od Jana Valachová
Jaruš, napísala som Ti, neodpovedala simi. Buď múdra a buď nad vecou. sestra Jana
Jani,veľa ľudí mi písalo,ale dakujem...odpísala som..ľúbim vás
26.03.2012 09:31 - otázka od kajka
ahoj, myslis si ze laska nikoly a adama je skutocna? alebo len taktika zo strany nikoly , ako sa vyhnut pracam na farme, ktoru za nu jej adam urobi?
Nie ,však to už vidíme-teraz je vonku...a?
26.03.2012 09:30 - otázka od jana
asi ani vy nebudete v poriadku , ked ste sa prihlasili do takej sutaže, kde su same stetky a fetaci.
a vy ste?ukážte mi prstom,kto je je-tento svet by bol ideálny,keby sme všetci boli v poriadku :)
26.03.2012 09:29 - otázka od juro
čo robí eva na farme pod perinou
To neviem,Eva sa ešte nenašla-raz je tam,raz onam-preto je tam kde je-a myslím si že ten,k ku ktorému sa modlí každý večer,jej nepomôže :)
26.03.2012 09:27 - otázka od olga
Dobry den.Ako ste to tam mohli vydržat ,Ta Nikola BOla hnila ako voš.Som zvedava co tam budu robit vsak nic nevedia
Nicola je už potrestaná-sama si zvolila cestu-jej rodičia nech si trieskaju hlavu,...ona si nemusí,lebo nevie prečo :)
26.03.2012 09:25 - otázka od Jana Valachová
Ahoj Jaruška, obstála si veľmi dobre. Všetci sme Ti držali palce. Ivana, Maťko, Jozef, Mery, Ja, jurko, Janka, Vikušik a ostatný. Prosím Ťa buď nad vecou. Nikola a ostatní jej súkmeňovci Ti nestoj za to aby si o nich rozprávala. Prajem Ti pekný deň a buď múdra. Sestra Jana
Ahoj,sestrička-vieš že som taká,potzrebovala som tam ísť,a hlavne som nezabudla,že mám sestry...a všetký,aj ked máme málo času na seba..ľúbim vás :)
26.03.2012 09:23 - otázka od monca
dobry den, preco ste neodisli skor zo sutaze?pozerala som len dva diely, ale myslim, ze medzi takou strasne primitivnou skupinou ludi ste boli za einsteina..vela stastia..
Monca,ak by som odišla svojvolne,boli by sankcie-ale ja som mala potrebu tam ešte byť,možno aj kvôli Tomášovi,ktorí mal veľa nezodpovedaných otázok a ja som sa mu ich snažila vysvetlovať,..:) dakujem,pomáhate mi
26.03.2012 09:20 - otázka od siska
chcem sa ta opytat ze ci vies kto ti ukradol cokolady ? lebo ja viem ze to bola nikola . si super zena prajem vela stastia do zivota .
Produkcia to nechcela riešiť,hoci zmluva je inak postavená-ale ja toto,a iné budem riešiť právnou cestou-môj právnik má moju zmluvu,a bude pokračovanie...dakujem,a odkáž Nicole,že ju čaká odo mňa odveta-:) :) :)
26.03.2012 09:17 - otázka od Michaela
Jarmila, strašne mi vás bolo lúto, keď som videla chovanie tých umelých hyen voči vám. Inteligenciou vám nesiahajú ani po členky. Prihlásili by ste sa ešte raz, keby viete, čo vás čaká? a medzi nami..nemali ste chuť to šteňa Nikolu vyfackať? :) pekný deň
Michaela,zmluva mi nedovolila toto riešiť,to mali robiť ich rodičia,ja som vychovala 4-deti,a verím,že toto by si nedovolili -šliapať po ľudskej dôstojnosti:) aj ja vám prajem krásny slniečkový deň
26.03.2012 09:14 - otázka od mufl0
Zdravím pani Jarka. Chcem vám len vyjadriť obdiv, že ste mali nervy to tam vydržať a držali ste sa statočne aj po tých útokoch na vašu osobu. Celé Slovensko to videlo, obraz si hádam spravil každý sám čo sú tam za ľudia. Aj keď vás nepoznám osobne, držím vám palce. Veľa zdaru - Peter.
Peter,dakujem a verím,že Slovensko,a hlavne rodičia tých ľudí to pozorne pozerali,a rozmýšľajú nad tým,kde spravili chybu vo výchove-ale to im už nepomôže,,dakujem,teším sa z podpory
26.03.2012 09:12 - otázka od reni
chce sa opytat ci ste si citali odkazy divakov zo stranky farmy, ako vam drzali vsetci palce a ako vas maju radi. chcem vam povedat ze ak sa tam najde nejaky zly odkaz tak to len preto lebo vam zavidia , su to ludia nikola a spol. a z nikoly nikdy nebude normalna zena. prajem vela stastia do zivota .
Reni,áno,čítala,a popravde som sa aj rozplakala,ako ste mi držali palce,a ako ste ma vnímali-a môžem teraz povadať,že som vyhrala,a že mám pri sebe skvelých ľudí,hoci ich nepoznám-dakujem za všetko :)
26.03.2012 09:09 - otázka od kristínka
p. Jarka, boli sme svedkami, aká dnešná mládež je lenivá a nedisciplinovaná. Stálo Vám to vôbec zato,Vaša účasť vo Farme a s takou "handričkou" sa púšťať do boja? Ďakujem.
Vybrali šudí,takých akých vybrali-a niektorí tam boli posunutí-nech si oni spytuju svedomie
26.03.2012 09:08 - otázka od E. Kohutova
Mila pani Jarmila, vlastne sa ani nechcem nic opytat, len vyjadrit svoj nazor. Myslim, ze moralny vitaz duelu ste Vy,pretoze: - pilenie dreva je od zaciatku neferovy duel, lebo zvyhodnuje lahsieho duelanta. Logika veci hovori, ze pod tazsim sa drevo skor prelomi, takze kahsi potrebuje pilit menej. Ferovejsie by bolo, keby obaja duelanti pilili drevo napr.na cas, aj by bol z toho vacsi osoh ( ostalo by na kurenie), aj by to bolo spravodlivejsie hodnotitelne. - druhy duel mal byt stopnuty, ked Adam radil druhej duelantke ako ma ulohu riesit, aky postup zvolit. Ale to je asi ucel relacie, netreba ukazat pracu na farme, ale nechutne situacie o ktorych si asi stab mysli , ze ludi pobavia. Pardon, ak to nie je tak, nepozeram to pravidelne, len nahodne. Pozdravujem Jarku.
Viem,máte pravdu a myslím si,že Adam porušil pravidlá a Nicola bola viackrát upozornená,a Kvetka to nezastavila,ale ani nie Kvetka,ale produkcia-dakujem,E.Kohutová,tento posun ma posilnil
26.03.2012 09:05 - otázka od kati
koho si myslite ze si zasluzi vyhru ? ja si myslim ze iba tomas. drzim vam palce do zivota ste vyborna zena a ostatne z farmy vam nesiahaju ani po pety .
Ja verím,že Tomáš ma na to,a že tie hyeny dokáže zdolať..
26.03.2012 09:05 - otázka od Andrea
Pani Jarka, veeľmi som Vám fandila. Keď som videla ako sa ku Vám správa tá mládež s na čele s krpaňou, bolo mi až do plaču a to som rovnako stará ako Nikola. Veľmi Vám fandím a prajem veľa zdaru v realite :)
Realita,to je,čo oni neúpochopili-a nepochopia ani v realite..a dakujem :)
26.03.2012 09:03 - otázka od inge
jarka ste usilovna mudra zena a drzla som vam palce , tie kravy co tam zostali su nevychovane a sproste . velmi vas obdivujem aj aku trpezlivost ste mali , ja by som nikolu dorazila to je hyena prvej triedy . nic sa nechcem opytat len vam chcem popriat vela stastia do zivota .
Vieme kam patria hyeny-dakujem,zte zlatá
26.03.2012 09:02 - otázka od Miro
Ahoj Jarka. Myslis si ze tam bez teba preziju? Okrem Teba, Ronalda a Tomasa tam na pracu vsetci kaslu. Hlavne ze su namalovane kazde rano :-D
oni vydržia,a ked nebudú mať čo jesť-pôjdu po sebe :)
26.03.2012 09:01 - otázka od Monica
Jarmilka, ja Vás úprimne ľutujem. To čo za ľudí dali tento krát do Farmy prekvapilo aj mňa. Ja byť na vašom mieste Nikole už dávno vykrútim krk, bola ste tam jedna z normálnych a občas sa až hanbím za to že sú tam taký ľudia!! Mňa by ale úprimne zaujímal Váš názor na Nikolu, lebo ten môj nepatrí VOBEC medzi pekné! Nevie ani ako sa má chovať ku starším ľuďom, som rovnako stará ako ona ale V ŽIVOTE by som si niečo také nedovolila!! Prajem Vám veľa šťastných dní, určite lepších ako som v poslednom čase zaznamenávala na FARME. S pozdravom Monika
Monica-dakujem,a verím,že Nicoliny rodičia sa hanbia,...šliapať po ľudoch to im ide...dakujem za všetko :)
26.03.2012 08:59 - otázka od Martina Schneiderová
Milá Jarka, veľmi som Vám držala palce, ale tých 50 tisíc určite nestálo za to, aby ste sa nechali ponižovať takou chuderou. Prajem vám všetko dobré. A verím, že Adam veľmi skoro zistí do akej zvrátenej ženy sa zamiloval.
šliapať po ľudskej dôstojnosti je chudoba duše-a oni sú veľmi chudobní aj keby vyhrali milión a dakujem :)
26.03.2012 08:57 - otázka od Eva
Dobrý deň pani Jarka, je mi úprimne ľúto, čo ste na farme museli vydržať. Pre mňa ste morálny víťaz. Tie peniaze za to nestoja, tak nevešajte hlavu. Chcem vám zaželať všetko dobré, držte sa.
Prajem krásny deň-máte pravdu-peniaze sú pomynutelné-a dakujem za túto podporu,veľmi mi to pomáha :)

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu