Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Cez Facebook zviedol 13-ročnú, za sex jej dal 370 eur

Ilustračné foto
Ilustračné foto

OSTRAVA - Navonok poslušná dcérka, v skutočnosti "lolitka"! Školáčka z Ostravy chatovala cez Facebook s neznámym mužom. Ten sa najprv vydával za jej rovesníka, potom vyšiel s pravdou von, má 24.

Písali si od novembra. Dievča sa postupne osmelilo a s mužom sa stretlo. "Pozýval ju do reštaurácie aj k sebe domov. Nakoniec ju presvedčil na sex," uviedol kriminalista Libor Šustek. Školáčka mu bola k dispozícii a poslušne plnila jeho priania.

Za to jej postupne vyplatil 9-tisíc korún. Dievča si bral do svojho bytu, kde poskytovalo sexuálne služby aj niekoľko prostitútok. Na to sa "lolitka" pozerala a inšpirovalo ju to. Raz, keď prišiel klient, rozhodla sa mu za peniaze poskytnúť sex aj ona.

Tento životný štýl spôsobil, že mala odrazu oveľa viac peňazí, ako zvyčajne. Prezradili ju drahé darčeky, ktoré dala na Vianoce rodičom. Sestra s matkou napokon na všetko prišli a zavolali policajtov. Do štyroch dní zatkli aj podareného mladíka, ktorého obvinili z kupliarstva, pohlavného zneužívania aj z ohrozovania výchovy mládeže.

"Rodičia by sa mali starať o to, čo ich ratolesti na počítači vyvádzajú," poznamenal šéf miestnej kriminálky Radovan Vajta.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu