Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pri sexe si vraj nevšimol, že partnerka je mŕtva!

Richard Sanden
Richard Sanden

WASHINGTON – Muž obvinený z nekrofílie sa bránil tvrdením, že nevedel, že jeho partnerka je už mŕtva! O neuveriteľnom prípade, ktorý rieši polícia v americkom štáte Ohio, informoval na svojom webe denník Washington Times-Herald.

Richarda Elwooda Sandena (55) obvinili nielen z nekrofílie, ale aj zneuctenia mŕtvoly a držania marihuany. Pôvodnú kauciu mu po rozšírení obvinení zdvihli až na pol milióna dolárov. Jeho sexuálnou partnerkou bola Rebecca Whiteheadová (48), s ktorou sa mal zoznámiť prostredníctvom telefonickej zoznamky a tri a pol mesiaca udržiavali sexuálny pomer.

Keď si pri poslednom stretnutí všimol, že partnerka nedýcha, snažil sa ju oživiť a zavolal sanitku. Záchranke aj polícii najprv tvrdil, že si vôbec nevšimol, že je mŕtva. Polícii sa neskôr priznal, že spolu s partnerkou pili a fajčili marihuanu.

Pri prehliadke bytu však policajti našli videokameru, ktorú mal nepozorovane nastaviť v spálni tak, aby o nej partnerka nevedela. Po prezretí pásky dostal celý prípad zrejme celkom iný rozmer, proti Sandenovi vzniesli ďalšie obvinenia. Nakoniec sa podľa polície priznal, že o smrti svojej partnerky vedel! Príčina smrti ženy je stále predmetom vyšetrovania, viac by mali ukázať výsledky pitvy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu