Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Zlyhal v sexe, priateľku "z lásky" 22-krát bodol!

Už ho vedú! Pavel Salaba pred súdom
Už ho vedú! Pavel Salaba pred súdom

HRADEC KRÁLOVÉ - Za vlastné zlyhanie sa pomstil priateľke, svoj otrasný čin neváha prisudzovať láske! Pavel Salaba sa v máji pozeral so svojou družkou na televíziu, potom s ňou odišiel do spálne. Avšak pri sexe sa mu akosi nedarilo. Napísal o tom portál lidovky.cz.

"Pri milovaní som zlyhal a chcel som spáchať samovraždu. Ju som bodol z lásky, nech spolu umrieme," popisoval "šľachetný čin" invalidný dôchodca.

Údajne si pamätá len dve bodnutia, potom si podrezal zápästie a bodol sa do brucha. Prebudil sa až ráno a požiadal susedov, aby privolali pomoc. "Mrzí ma, že sa to všetko stalo, malo to skončiť svadbou," dodal na súde.

Podľa žalobcu napadol ženu počas spánku dlhým, 18,5 centimetrovým nožom. Bodol ju celkovo 22-krát. "Z charakteru poranení vyplýva, že počas niekoľkých minút bola u poškodenej zachovaná schopnosť vnímania. Preto prežívala v posledných chvíľach pred smrťou ťažkú traumu s masívnou úzkosťou, inštinktívnym zúfalstvom a fyzickou bolesťou," uviedol.

Na pojednávaní v Hradci Králové sa Pavel k činu priznal. Ak mu dokážu vinu, hrozí mu až výnimočný trest. Súd sa opäť zíde v piatok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu