Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Berlusconi dal len peniaze, sex nebol, tvrdí marocká tanečnica

Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi

RÍM - Marocké dievča, u ktorej talianska prokuratúra preveruje, či neposkytla ako maloletá talianskemu premiérovi Silviovi Berlusconimu sexuálnu službu za peniaze, tvrdí, že od neho dostala ako dar 7000 eur, ale že spolu pohlavný styk nemali.

Dievča to povedalo v rozhovore pre televíznu stanicu Sky TG24 TV, ktorá ho odvysielala v sobotu večer.

Správu o vyšetrovaní zverejnil v týchto dňoch taliansky denník Corriere della Sera. Berlusconi je podozrivý, že zneužil svoju právomoc, aby zahladil údajný sexuálny styk so sedemnásťročným dievčaťom menom Ruby. Vraj nepatrične vyvíjal nátlak na policajtov, aby Ruby prepustili, keď bola zadržaná kvôli obvineniam z krádeže. Premiér všetku vinu popiera.

Berlusconiho právnici označili vyšetrovanie premiéra v súvislosti s prostitučným prípadom za "bezdôvodné" a za "veľmi vážny zásah do súkromného života". Vo vyhlásení tiež upozornili, že podozrenie už skôr odmietli hlavní aktéri i svedkovia.

Dievča v televízii povedalo, že Berlusconi ani jeho okolie nevedeli, že jej bolo 17, pretože všetkým tvrdila, že má 24. Vysoký peňažný dar, ktorý dostala pri prvej návšteve jednej jeho vily, kam sa potom vypravila na ešte niekoľkokrát, zdôvodnila tým, že premiér sa dozvedel o jej ťažkej situácii a chcel jej pomôcť. Podobne ako v iných predchádzajúcich rozhovoroch Ruby dôrazne poprela, že by s Berlusconim mala pohlavný styk.

V minulosti bolo proti Berlusconimu vedených mnoho súdnych konaní súvisiacich najmä s jeho obchodnými záujmami. Doteraz bol vždy oslobodený alebo zbavený obvinenia, pretože bol prípad už premlčaný alebo sa Berlusconi tešil imunite ako premiér.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu