Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Bahenný kúpeľ: Takmer sa utopil v ponorenom nákladiaku!

Ponárajúci sa nákladiak Zobraziť galériu (8)
Ponárajúci sa nákladiak

RUSKO – Nečakaný bahenný kúpeľ si zabezpečil vodič nákladného auta. Nezvládol totiž riadenie veľkého vozidla a auto "zapichol" rovno do bahnistej zeme. Pod jeho váhou sa začalo prebárať hlbšie a hlbšie a muž v kabíne sa ocitol v nezávideniahodnej situácii. Vedel, že musí z auta von, ináč by mohol dopadnúť zle!

Chyba vodiča nákladiaka sa mu mohla stať osudnou. Veľké vozidlo najprv odstavil mimo vozovku, ktorú zaliala voda. No práve tá rozmočila okolitú zem natoľko, že sa do nej začali zabárať kolesá nákladiaka. Šofér sa za pomoci buldozéra snažil vycúvať. „Poď, poď,“ povzbudzovali kolegu prizerajúci sa chlapi. Nepomohlo a nákladné auto sa vrútilo do bahna.

Za necelých desať sekúnd sa stratilo pod hladinou nánosu blata. Kolega z buldozéra sa pokúsil o druhý záchranný manéver a mužovi z auta prišiel pomôcť. Ten sa o pristavený buldozér zachytil, na pomoc mu prišiel ďalší kolega a vytiahol ho von zo špinavej vody. Kto vie, ako dopadol potopený nákladiak. Šofér bol však zrejme hlavne šťastný, že žije.

Auto v bahne


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu