Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pat a Mat z New Yorku: Zdemolovali zaparkované auto!

Odhŕňač snehu demoluje odstavené auto Zobraziť galériu (9)
Odhŕňač snehu demoluje odstavené auto

NEW YORK – Neuveriteľné! Po tom, čo odhŕňač snehu uviazol na jednej z newyorských ulíc, sa ho z veľkého záveja snažilo odtiahnuť iné vozidlo. Tu však nastal problém. Odhŕňač nabúral priamo do blízko stojaceho auta a s jeho ničením neplánoval prestať! Šokovaný svedok si celú „vydarenú“ akciu natočil!

Od prvej chvíle bolo jasné, že ak bude stáť odhŕňač v tesnej blízkosti zaparkovaného auta, s istotou doňho nabúra. „Bože môj, to je retard. Napálil to rovno do auta. Nemôžem uveriť, že sú takí hlúpi,“ prekvapene povedal muž v okne, ktorý si odťahovú akciu natáčal. To bol však len začiatok. Odťahujúce auto pokračovalo v nastolenom tempe, no na zlom povrchu vozovky sa zadkom zošmyklo k demolovanému vozidlu a tiež ho dôkladne „vymasírovalo“.

Vodič odťahovky si zrejme myslel, že silné trhnutie bude to pravé a odhŕňač sa mu tak podarí vymaniť zo záveja. Cesta však bola kvôli množstvu snehu zúžená, a tak nasledoval ďalší náraz, pri ktorom zo stojaceho auta odpadol nárazník a ušlo sa i vozidlu pred ním.

To už o akcii vedela celá ulica a ľudia na Pata a Mata z New Yorku vykrikovali, nech s tým prestanú. Muž v okne sa tiež nezdržal a na aktérov demolácie kričal. „Ste úplne mimo? To je šialené. Žartujete? Vy géniovia, čo keby ste to zdvihli a dali si na kolesá reťaze?“ radil im pohoršene. Šofér z odhŕňača snehu na pokriky nereagoval. Po tom, čo si obzrel svoje auto, dal kolegovi signál, že je všetko v poriadku a spokojne nasadol späť do auta.

Newyorská demolácia


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu