Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Muža vyhláseného za mŕtveho našli po 16 rokoch!

Thomas Sanders a Suellen Roberts
Thomas Sanders a Suellen Roberts

WASHINGTON - Americký Federálny úrad pre vyšetrovanie sa môže pochváliť naozaj poriadnym úlovkom. Podarilo sa im totiž zatknúť muža, ktorého pred 16 rokmi vyhlásili za mŕtveho. Thomas Steven Sanders (53) je navyše obvinený z únosu mladého dievčaťa, ktorého pozostatky našli v lese.

Hovorkyňa FBI Sheila Thorneová potvrdila, že muža na úteku zadržali minulú sobotu počas rozsiahlej pátracej akcie v štáte Mississippi.

Sanders podľa policajnej správy opustil svoju rodinu v roku 1987 a o sedem rokov neskôr ho vyhlásili za mŕtveho. Bez akéhokoľvek povšimnutia však žil ďalej, napriek tomu, že ho polícia za rôzne priestupky niekoľkokrát zatkla. Voľne sa pohyboval po krajine a pracoval ako robotník či zvárač.

Sandersa taktiež stíhajú vo veci únosu Lexis Robertsovej (12), ktorej pozostatky našli minulý mesiac. Podľa policajných zdrojov dievča zomrelo zastrelením. Jej matka Suellen (31) je nezvestná, polícia ju však zo smrti dcéry nepodozrieva.

Domnieva sa, že Lexis zavraždil práve Sanders. Bezpečnostné kamery ho totiž približne mesiac pred objavením mŕtvoly zachytili pri nákupe munície, ktorá sa zhodovala s nábojmi nájdenými v tele dievčaťa.

Prípad je momentálne v štádiu vyšetrovania, polícia však odmieta zverejniť akékoľvek ďalšie detaily.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu