Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Zo strachu pred úradmi zabila vlastného syna!

Ajita zabila vlastná matka Zobraziť galériu (2)
Ajita zabila vlastná matka

LONDÝN - Zvláštne pohnútky viedli matku autistického dieťaťa k tomu, aby život svojho syna ukončila. Bála sa totiž, že jej ho odoberie Úrad sociálnych služieb. Dala mu preto vypiť pohár s čistiacim prostriedkom a potom sa sama pokúsila o samovraždu.

Štyridsaťštyriročná Satpal Kaur Singhová zabila svojho syna Ajita (12) len niekoľko hodín po tom, ako odmietla spolupracovať s úradmi ohľadom jeho starostlivosti. Tí totiž mali už dlhšie podozrenie, že výchovu svojho autistického syna nezvláda.

Krátko nato sa sama pokúsila o samovraždu, keď vypila žieravú tekutinu a zanechala list na rozlúčku. V ňom sa sťažovala na prílišný dohľad a kontrolu zo strany sociálnych pracovníkov. Po tom, ako jej pokus zlyhal, sama zavolala na políciu a všetko im oznámila.

Žena dnes na súde obvinenie z vraždy odmietla, priznala sa však k zabitiu z dôvodu nepríčetnosti. Jej výpoveď potvrdili aj psychiatri, ktorí odbornými vyšetreniami zistili, že Singhová trpí duševnou poruchou. Žena ostane vo väzbe až do 13. decembra, kedy si má vypočuť rozsudok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu