Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Každé tri dni mal znásilňovať dcéru, matka jej neverí!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PLZEŇ - Pravidelne mal znásilňovať svoju nevlastnú dcérku (10) muž z juhozápadného Česka. Podľa spisu mal dieťa svojej družky nútiť k orálnemu styku od marca 2009 až do tohtoročného februára. Muž (43) obvinenia popiera a tvrdí, že dcéra klame. Je o tom presvedčená aj matka školáčky.

Podľa obžaloby muž svoju nevlastnú dcéru obchytkával na tele a pri spoločnom kúpaní žiadal, aby ho uspokojovala. Vyhrážal sa jej aj násilím. Proti jej vôli jej napríklad pritlačil hlavu k pohlavnému údu a žiadal, aby mu ho sala ústami.

Dievča sa podľa štátneho zástupcu podvolilo aj pre svoj nízky vek a fakt, že bola nevlastného otca zvyknutá počúvať. Školáčka uviedla, že sa sexuálnych činov dopúšťal, každé tri dni. Vo vani vraj bola vždy sama s otcom, kúpeľňu zamykali.

Jej slová obžalovaný odmietol, obvinenia označil za nezmyselné. "Neviem, odkiaľ to prišlo, je to nezmysel, je to slovo proti slovu, je mi z toho až zle," povedal dnes súdu.

S dcérou mal údajne konflikty, týkali sa napríklad jej neporiadku v izbe, ktorú si nechcela upratovať. "Nechcela tiež chodiť do školy, vyhlásila súkromnú vojnu triednej učiteľke. Tiež klamala," povedal. Dcére svojej družky vraj nikdy neublížil. Spoločné kúpanie priznal, nikdy vraj ale k ničomu nedošlo. Dvere zamykali preto, že dvojročný brat dievčaťa behal často do kúpeľne a nechával dvere otvorené.

"Neviem, prečo dcéra vypovedala to, čo vypovedala, ale nezakladá sa to na pravde," uviedla dnes aj matka dievčaťa. Podľa nej sa dievča nikdy na muža nesťažovalo. "Nikdy som si nič nevšimla. Z kúpeľne bolo počuť každé slovo. Dcéra povie úplne všetko, neverím, že by to nepovedala hneď, keby sa niečo také dialo," uviedla žena.

Naznačila, že by dievča mohlo byť navedené. "Moja sestra už nemôže mať deti, asi týždeň po oznámení si požiadala o pestúnsku starostlivosť na moju dcéru," dodala. So sestrou sa dlhodobo nestýka. Verdikt by mohol súd vyniesť ešte tento týždeň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu