Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Chcel znásilniť vlastnú matku, potom jej vypichol oči!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

SLOUGH - Dvadsaťdvaročný mladík čelí obvineniu z toho, že sa minulý piatok pokúsil znásilniť svoju matku a následne jej vypichol obe oči. Prípad sa odohral len krátko po tom, ako ich dom navštívila polícia.

Incident teraz vyšetruje Nezávislá komisia zaoberajúca sa sťažnosťami na políciu. Tá totiž prišla do domu, v ktorom žila matka (53) pracujúca ako zdravotná sestra spolu so synom a dcérou, aby vyšetrila podozrenie z páchania domáceho násilia.

Útočník údajne nahlas vykrikoval a vyhadzoval z okna rôzne predmety vrátane počítača a televízora. Policajti po polhodine odišli, súdiac, že muž sa upokojil.

Po dvoch hodinách však boli nútení sa vrátiť, pretože mladík behal nahý po ulici a hádzal sa pod kolesá okloidúcich áut. Susedia si mužovo vyčíňanie nevedia vysvetliť. Podľa ich slov bol totiž veľmi tichý a takmer s nikým sa nekamarátil.

Jeho matku našli v dome s ťažkými poraneniami očí, po ktorých s najväčšou pravdepodobnosťou ostane slepá a so stopami po pokuse o znásilnenie. Okamžite ju previezli do nemocnice, jej život však nie je v ohrození.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu