Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Horor na svadobnej ceste: Pár uniesli a ženu zabili!

Milionár Shrien Dewani a jeho žena Anni Zobraziť galériu (4)
Milionár Shrien Dewani a jeho žena Anni

CAPE TOWN - Mal to byť pre nich začiatok spoločného života, na ktorý sa obaja nesmierne tešili. Namiesto radovánok však britský mladomanželský pár postihol krutý osud. Zaľúbencov počas ich svadobnej cesty v Južnej Afrike uniesli ozbrojení lupiči a mladú ženu krátko nato zabili.

Novomanželia Dewaniovci trávili medové týždne vo vychytenom rezorte v Južnej Afrike. Párik sa minulú sobotu vybral na večeru na predmestie hlavného mesta Cape Town. Okolo jedenástej večer si prenajali taxík, ktorý ich mal odviezť späť do hotela.

Vozidlo však počas prejazdu jednou z najchudobnejších štvrtí prepadli lupiči so zbraňami. Vydesená Anni (28) a Shrien (30), ktorí boli svoji len dva týždne, sa bezmocne prizerali, ako sa útočníci zbavujú taxikára a unášajú ich preč.

Muža o hodinu neskôr približne osem kilometrov od miesta únosu prepustili na slobodu. Anni však už také šťastie nemala. Jej telo našli policajti pohodené na zadnom sedadle opusteného minibusu v jednom zo slumov. Podľa neoficiálnych zdrojov ju lupiči zastrelili. Polícii sa zatiaľ neznámych páchateľov nepodarilo dolapiť.

Južná Afrika patrí k miestam s najväčšou kriminalitou na svete, väčšinou sa však odohráva v chudobnejších častiach krajiny. Minulý rok v nich uniesli takmer 15-tisíc motorových vozidiel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu