Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Za trest zatváral vnuka do tmavej a chladnej šopy

Búda, v ktorej chlapca nútili prespávať
Búda, v ktorej chlapca nútili prespávať

GREENVILLE - Zvláštne metódy výchovy uplatňoval na svojom vnukovi muž žijúci na juhozápade Spojených štátov. Malého chlapca totiž opakovane zavieral do šopy za domom, kde ho niekoľko hodín nechal samého v tme a zime.

"Nevidím na tom nič zlé," hovorí Arthur Warren na fakt, že svojho nevlastného vnuka ako formu trestu zatváral do tmavej búdy pri dome. "V dnešných časoch keď na deti čo i len zodvihnete ruku, hneď vám ich odoberú a vy máte problém. Za mojich čias sa vychovávalo úplne inak, vtedy takéto problémy neboli," rozhorčuje sa svojrázny dedko, ktorý žije v dome spoločne s chlapcovými rodičmi. Tí údajne o všetkom vedeli.

Odbor sociálnych služieb na prípad upozornila chlapcova škola. Učiteľky si totiž všimli, že devaťročný žiak sa trasie a býva mu často zima.

Warrenových susedov, ktorí o ničom nevedeli, prípad šokoval. "Nechápem, ako mohol niekto niečo také urobiť malému dieťaťu," zamýšľa sa Kimberly Wilkinsová.

Chlapec sa momentálne nachádza v náhradnej starostlivosti a jeho dedka spolu s rodičmi obvinili z páchania kriminality na mladistvých. Warren si však stále tvrdí svoje a trvá na tom, aby mu úrady umožnili vychovávať vnuka podľa vlastných predstáv.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu