Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Porodila zdravého chlapca a o 20 sekúnd zomrela!

Pete Brown a Julie Welsh
Pete Brown a Julie Welsh

LONDÝN/BRATISLAVA - Čerstvá mamička (28) zomrela len pár sekúnd po tom, čo porodila zdravého chlapčeka v jednej z londýnskych nemocníc. Okolnosti, ktoré spôsobili jej smrť, sú tak zriedkavé, že sa s nimi nestretli ani mnohí lekári.

Podľa denníka Daily Mail sa Isaac narodil iba 20 sekúnd predtým, ako jeho matka utrpela smrteľnú embóliu. Plodová voda obklopujúca dieťa v maternici sa dostala do krvi a spôsobila reakciu, ktorá postihuje iba 18 žien z milióna. Až v 80 percentách prípadov spôsobuje smrť.

Zdrvený snúbenec Pete Brown (30) sa prizeral ako zdravotníci bojovali hodinu a pol o jej život, ich úsilie však bolo márne.

"Julie sa zdala byť v poriadku, tak som sa opýtal, či chce vidieť Isaaca (...) usmiala sa a urobila poznámku o jeho vlasoch a podobných veciach. Potom zrazu zavrela oči," povedal nešťastný Pete.

"V jednu chvíľu ste v siedmom nebi a o hodinu a pol v najhlbšom zúfalstve. Nedokážem si predstaviť, aké to musí byť," vyjadril sa doktor Hunter. "Bohužiaľ, nedá sa to predvídať, neexistujú testy alebo faktory, ktoré by to mohli odhaliť," dodal.

Pete a Julie boli spolu päť rokov a po narodení Isaaca sa chceli vziať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu