Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rekordér: Liter piva vypil za 3,88 sekundy!

ilustračné foto
ilustračné foto

CHODOVÁ PLANÁ - Za neuveriteľných 3,88 sekundy vypil liter piva Josef Míšek z Lestkova na súťaži O pivného rytiera Chodovaru 2010. Súťažili ale aj ženy, aj keď len vo vypití klasického pollitra, a najrýchlejšia Mája Slepičková zvládla vypiť svoje pivo za 4,47 sekundy. Stala sa tak tohtoročnou Pivnou Rytierkou.

"Proste otvoríš záklopku a naleješ to tam. Nesmie sa prehltnúť," opísal svoj osobitý štýl Míšek. Súťaž bola súčasťou tohtoročných slávností piva v areáli rodinného pivovaru v Chodovej Planej. Do súťaže sa prihlásila asi desiatka mužov a trochu menej žien. Aj napriek odhodlaniu bolo na mnohých súťažiacich mužoch vidieť, že dostať do seba bez oddychu liter kvasnicového piva dá zabrať. Napriek tomu všetci vydržali až do konca a liter zvládli.

Jasný víťaz súťaže Josef Míšek nebol na súťaži prvýkrát. Zúčastnil sa aj minulý rok a aj vtedy vyhral. Svoj minuloročný čas 3,69 sekundy sa mu ale tento rok prekonať nepodarilo, aj keď len o dve desatiny. Pred divákmi do seba vyklopil litrový pohár, bez prehltnutia.

Tohtoročnej pivnej slávnosti v Chodovare dokonale vyšlo počasie a do pivovaru prišlo niekoľko tisíc ľudí. Celodenný program doprevádzal niekoľko hudobných vystúpení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu