Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Potkla sa o kabelku a vykrvácala!

Pobrežie Costa de Sol, na ktorom žila Sally Feeleyová už 12 rokov
Pobrežie Costa de Sol, na ktorom žila Sally Feeleyová už 12 rokov

MALAGA - Koniec dovolenky ako zo zlého sna čakal na ženu, ktorá si užívala dni plné slnka a pohody na juhu Španielska. V osudný večer sa totiž potkla o kabelku a nešťastne dopadla na pohár, ktorého črepiny jej prerezali tepnu a ona vykrvácala.

Osud si vie niekedy s ľuďmi poriadne zahrať. Doplatila na to aj Sally Feeleyová (42), pôvodom Angličanka, ktorá spolu so svojím 12-ročným synom už šesť rokov žila na pobreží Španielska.

Žena, ktorá pracovala ako kaderníčka, si chcela dopriať niekoľkodňovú dovolenku v známom letovisku Malaga. V osudný večer si vychutnávala šálku horúcej čokolády v spoločnosti priateľov.

Ako však vstávala od stola, zakopla o svoju kabelku a dopadla na vedľajší stôl, na ktorom sa nachádzal sklenený pohár. Ten sa rozbil a črepiny ju nešťastne zasiahli do oblasti ľavého podpazušia a prerezali hlavnú tepnu. Napriek okamžitej pomoci zo strany svojich priateľov, ktorí sa snažili krvácanie zastaviť, Feeleyová v nemocnici zomrela.

K nehode došlo ešte minulý rok v októbri. Vykonaná pitva odhalila 7-centimetrovú reznú ranu v podpazuší, ktorá mala za následok masívne krvácanie a následnú smrť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu