Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Konflikt v kolóne, po sokovi dvakrát vystrelil

ilustračné foto
ilustračné foto

OSTRAVA - Postrelením jedného z aktérov skončil v utorok popoludní spor na hlavnej dopravnej tepne v Ostrave. V kolóne áut sa dvaja muži najprv slovne napadli a potom použili aj päste. Jeden z nich nakoniec vytiahol legálne držanú pištoľ a soka postrelil.

Incident sa odohral na Rudnej ulici. Obe autá, Škoda 120 a Opel Vectra, zostali aj s ostatnými stáť v kolóne. "Podľa našich informácií sa vodička druhého auta ponáhľala a snažila sa Škodu 120 obísť. Manéver ale nedokončila a medzi oboma posádkami vypukol konflikt," opísala situáciu hovorkyňa ostravskej polície Gabriela Holčáková. Dodala, že po niekoľkých vzájomných nadávkách spolujazdec (34) z Opla napadol päsťou o rok mladšieho vodiča škodovky, ktorý utrpel porananie na tvári.

Zranený vytiahol legálne držanú zbraň a pravdepodobne dvakrát vystrelil. Muž z Opla skončil s poraním dolnej končatiny a panvy. "Pacient zostal pri vedomí, jeho zranenie však bolo vážne. Následne postihnutého transportovali na urgentný príjem Fakultnej nemocnice v Ostrave-Porube," uviedol hovorca moravskosliezskych záchranárov Lukáš Humpl. Konflikt vyšetruje polícia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu