Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Vyhrala 42 miliónov, kasíno jej ich nechce vyplatiť

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BOSTON - Krutú hru si zahrala šťastena s Louisou Chávezovou, ktorá v americkom Colorade hrala na automate. Ten jej ukázal výhru 42 miliónov dolárov, kasíno však tvrdí, že išlo len o mechanickú poruchu a žene nechce nič vyplatiť.

„Ľudia sa ku mne zbiehali a hovorili mi, že som vyhrala 42 miliónov,“ zverila sa Louise Chávezová televíznej stanici KDRV. „Blikali svetlá, zapišťalo to ako hasičská siréna a na obrazovke automatu bolo: „Zavolajte obsluhu.“ Ale zamestnanci kasína vo Fortune Valley jej radosť pokazili. Povedali jej, že z výhry nebude nič. Ako náhradu za "poruchu" dostala zadarmo raňajky a vrátili jej 23 dolárov, ktoré do automatu nahádzala.

Žena sa však nevzdáva, o jackpot sa bude naďalej usilovať. „Hrala som, nahádzala do toho automatu peniaze, a tak by som mala dostať, čo tam ukázalo, nech to bolo 42 miliónov, 42 tisíc alebo štyri tisíc dolárov," hovorí. Zodpovedné úrady vraj chcú automat preskúmať a vytiahnuť informácie zo softvéru, ktorý ho ovláda. Nie je tak vylúčené, že pani Chávezová nakoniec nejaké peniaze predsa len dostane, ale 42 miliónov dolárov to ale zrejme nebude.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu