Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Prefíkaní podvodníci: Kasíno oklamali šošovkami a atramentom!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

CANNES - Polícia zatkla v kasíne na juhu Francúzska štyroch mužov pre podozrenie, že pomocou dômyselnej metódy podvádzali pri hraní pokru. Postupovali vraj tak, že označili karty neviditeľným atramentom a potom sa vybavili špeciálnymi kontaktnými očnými šošovkami, vďaka ktorým mohli čítať znaky vyznačené na zadnej strane kariet, uviedol dnes server francúzskeho denníka France Soir.

Jeden Francúz a traja Taliani boli zadržaní v noci na utorok v kasíne Les Princes v prímorskom letovisku Cannes potom, ako vyhrali 30.000 eur, upresnil France Soir. Podľa webu britskej spravodajskej stanice BBC tu pri opakovanom hraní celkom podvodom vyhrali 64.000 eur. Podľa polície pravdepodobne použili svoju metódu aj inde v Európe.

Kasíno v Cannes pojalo podozrenie a vec oznámilo polícii. Zásahu predchádzalo sledovanie podozrivých hráčov a dôkladné skúmanie videozáznamov ich hier. "Najprv sme si mysleli, že používajú kamery, ale nič sme nenašli. Nakoniec sme zistili, že ich stratégia spočíva v používaní očných šošoviek," povedal hovorca miestnej polície.

Podľa BBC hrozí zatknutým až desaťročné väzenie. Advokát jedného z talianskych hráčov však zdôraznil, že jeho klient sa cíti nevinný. "Prišiel na (francúzske) pobrežie s priateľom, aby si užil pekné chvíle. Prišiel len s párom sandálov, osuškou a balíčkom kariet. Nič z toho z neho nerobí podvodníka," povedal právnik.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu