Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Námorníci údajne nútili svoje kolegyne k sexu

ilustračné foto
ilustračné foto

SYDNEY - Austrálske ministerstvo obrany dnes začalo vyšetrovať podozrenie, že námorníci austrálskej vojnovej lode HMAS Success opakovane nútili ženskú posádku k sexu. Podľa niektorých tvrdení členovia posádky súťažili o čo najviac pohlavných stykov a ženy vraj vydierali, aby nič neprezradili. Napísal to spravodajský server The Times.

Vyšetrovanie sa zameria na obvinenia, že členovia sexuálneho kruhu s názvom The Ledger (Účtovná kniha) sex s každou ženou na palube cenili určitou hodnotou v dolároch. Súťažili vraj o to, kto tak získa najviac peňazí. Osobitný bonus mohli dostať za sex s dôstojníčkou alebo lesbičkou či za sex na neobvyklom mieste.

Údajný sexuálny spolok bol odhalili vlani pri ceste lode do Singapúru. Traja námorníci boli v máji poslaní domov. Austrálske ministerstvo obrany už skôr nariadilo vyšetrovanie, to sa vraj ukázalo ako nepravdivé. Nové vyšetrovanie má viesť sudca vo výslužbe.

Správa vychádzajúca z rozhovorov s členmi posádky ukazuje, že námorníci ženy k pohlavnému styku nútili pri dovolenke na pobreží pomocou drog a alkoholu. Obvinenia sa týkajú najmä zamestnancov technického oddelenia lode.

Ženy majú dovolené slúžiť na austrálskych vojnových lodiach od roku 1983. Od tej doby sa objavilo veľa sťažností na sexuálne obťažovanie a vydieranie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu