Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Česi sexuálne zneužili chlapcov, ktorí sa im vnucovali

Ilustračné foto
Ilustračné foto

JIHLAVA - Dvaja Česi sexuálne zneužívali iba štrnásťročných chlapcov. Tí však za nimi chodili dobrovoľne a vnucovali sa im.

Súd v Jihlave poslal do väzenia na dva a pol roka Vladimíra Parkana (48) a dal podmienečný trest na dva roky Ivanovi Mrázikovi (25) za pohlavné zneužitie chlapcov. Podľa sudcu sa podarilo preukázať, že muži od vlaňajšieho apríla do septembra niekoľkokrát na rôznych miestach, inak ako súložou, zneužili štyroch maloletých chlapcov.

Mužom hrozilo až osem rokov väzenia. Výšku trestu podľa sudcu ovplyvnila skutočnosť, že tínedžeri obžalovaných sami vyhľadali a viac menej sa im vnútili do pozornosti.

Matka jedného z chlapcov prišla na synove podivné kontakty nahliadnutím do jeho mobilu a internetových konverzácií. Chlapci sa mužov, s ktorými mali homosexuálny styk, zastávali. Vyhlásili, že to bolo len zo zvedavosti a kontakt s mužmi bol podľa nich dobrovoľný.

Parkan bol už v roku 2005 odsúdený na päť rokov. Súd ho potrestal za rôzne sexuálne praktiky s niekoľkými chlapcami mladšími ako 15 rokov. Parkan strávil za mrežami dva a pol roka. Po podmienečnom prepustení sa začal liečiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu