Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Moskva sa baví na mladom lupičovi a nahej obeti

ilustračné foto
ilustračné foto

MOSKVA – Netradičný pohľad sa naskytol policajtom, keď prišli zatknúť lupiča. Majiteľka im ho odovzdala nahá. Muža totiž chytila, keď bola v sprche.

Dotyčná dáma, podľa policajnej hovorkyne Iriny Jurovovej veľmi pekná, sa po návrate z práce tak ponáhľala pod sprchu, že zabudla poriadne zavrieť. Pootvoreným dverám neodolal okoloidúci lupič (18). Vybral sa hneď do kúpeľne. Žena ho zaujala natoľko, že nestačil reagovať, keď vyskočila zo sprchy a zamkla dvere bytu. Až po chvíli sa spamätal a zatvoril sa do druhej kúpeľne. Tam počkal až do príchodu policajnej hliadky a nechal sa zatknúť. Píše sa v policajnej správe.

"Nekládol odpor, ku všetkému sa priznal," povedal vyšetrovateľ Oleg Krasnova. Mladíkovi vraj hrozí, že nasledujúce dva až šesť rokov bude na sprchujúcu sa krásavicu spomínať za mrežami. Na internetových diskusiách sa ale špekuluje, či žena zabudla zavrieť dvere od bytu alebo od kúpeľne. Možno chcela mladíka zviesť, ale on sa nenechal. Zo zlosti potom zavolala políciu a obvinila ho z krádeže. Ďalším diskutujúcim nejde do hlavy, odkedy majú moskovské byty ešte druhú kúpeľňu, v ktorej by sa vyplašení zlodeji mohli zamknúť, alebo prečo mladíka radšej nenapadlo z bytu utiecť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu