Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Poľský expremiér sa tajne oženil s mladou milenkou!

Bývalý poľský premiér Kazimierz Marcinkiewicz
Bývalý poľský premiér Kazimierz Marcinkiewicz (Zdroj: TASR)

VARŠAVA - Bývalý poľský premiér Kazimierz Marcinkiewicz (50) sa oženil so svojou mladou partnerkou Isabelou O., s ktorou sa zoznámil v Európskej banke pre obnovu a rozvoj v Londýne.

Utajený sobáš dvojice sa konal ešte v auguste na poľskom generálnom konzuláte v Barcelone a zúčastnili sa na ňom iba svedkovia. Informovali o tom dnes poľské médiá, podľa ktorých bola správou o uzavretí manželstva prekvapená aj nevestina matka.

Vzťah dvojice bol v uplynulých týždňoch vďačnou témou poľského bulváru, pretože Marcinkiewicz v období pôsobenia na čele vlády neustále zdôrazňoval kresťanské hodnoty. Zrejme kvôli mladej partnerke sa však pred pol rokom rozviedol.

Politológovia nevylučujú, že svadba môže znamenať koniec jeho ďalšej kariéry na politickej scéne, aj keď do rozvodu začiatkom roka patril v Poľsku medzi najpopulárnejších politikov. Neustále sa špekulovalo o jeho návrate do významnej funkcie, aj keď post premiéra vykonával iba necelých deväť mesiacov (2005-2006). Hovorilo sa o ňom dokonca aj ako o možnom kandidátovi v prezidentských voľbách v roku 2010.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu