Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Kocúra dali vyprať na 90°!

HANNOVER - Na poslednú chvíľu zachránili hasiči v nemeckom Hannoveri kocúra, ktorý si ustlal v práčke a potom ho synovia majiteľky dali nevedomky prať na vysokú teplotu. Kvôli tejto dôkladnej očiste strávi Zorro víkend na pozorovaní na veterinárnej klinike.

Kocúr, podľa hannoverských hasičov vliezol do práčky vo štvrtok večer potom, čo ju jeho panička naplnila prádlom, ktoré chcela na druhý deň vyprať. Tejto úlohy sa ráno zhostili jej dvaja malí synovia bez toho, aby sa pozreli, že vo vnútri spokojne spí ich domáci miláčik.

Rodinu zalarmoval až hluk, ktorý rotujúci sa Zorro v práčke nastavenej na 90 stupňov Celzia vydával. Majiteľka kocúra okamžite zavolala hasičov, ktorí stroj vypli a premočeného a rozcuchaného kocúra vytiahli von. Teplota vody v tej dobe už dosahovala 30 stupňov.

Zorro z tejto udalosti, pri ktorej možno prišiel o jeden zo svojich životov, vyviazol bez zranení. Podľa hovorcu hannoverského hasičského zboru Martina Argendorfa napriek tomu zostane do pondelka na pozorovaní na veterinárnej klinike.

Podobné zážitky s práčkou malo v minulosti už viacero mačiek. V roku 2004 jedna britská prežila pranie na 40 stupňov, o rok neskôr mačiatko prežilo pláchanie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu