Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Sperminátor: Má 21 detí s 11 ženami!

NEW YORK – Vitalita a plodnosť jedného Američana (29) vyšla najavo, až keď sa ocitol na súde za neplatenie alimentov. Tam zistili šokujúce údaje: má 21 detí s 11 ženami!

„Proste sa to stalo,“ povedal podľa britských novín The Daily Telegraph mnohonásobný otec Desmond Hatchett z Knoxville v štáte Tennessee. Mnohí občania mesta sa začali dožadovať, aby ho vykastrovali. Sľúbil im, že už žiadnych ďalších potomkov nesplodí. „Skončil som. Hovorím, skončil som,“ odkázal rodákom.

Hatchett, ktorý žije z minimálnej mzdy, sa televíznym reportérom pochválil, že si pamätá mená i vek všetkých svojich ratolestí. Najstarší má 11 rokov, najmladší potomok je batoľa. Najviac je hrdý na rok, keď splodil štyri deti s rôznymi ženami.

Úrady mu chcú zobrať polovicu výplaty. Aby sa tak dostalo aj na najmenšie deti. Na každé z nich tak pripadne týždenne asi dolár a pol. Hatchettov právny zástupca Keith Pope vyhlásil, že jeho klient nemôže finančne podporovať všetkých potomkov. Takže nezostáva nič iné, len aby sa o nich postaral štát Tennessee.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu