Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nahým trpaslíkom museli obliecť tričká

LONDÝN - Majiteľke záhrady v britskom meste Bromsgrove prikázala tamojšia radnica, aby zakryla svojich nahých sadrových trpaslíkov v záhrade. Bola sa na ňu sťažovať nasrdená suseda, lebo tieto neslušné objekty kazia jej vnukov.

Ako napísali noviny Daily Mail, sadroví trpaslíci boli pýchou záhrady vdovy Sandry Smithovej celých 15 rokov. Jeden bol mužského a dvaja ženského pohlavia. Tvorili súčasť asi 200 neobyčajných sôch a objektov v jej prednej záhrade.

Kolekcia sa tešila veľkému záujmu okolitých obyvateľov. Susedke však zrazu začali pripadať trpaslíci neslušní. „Myslím, že by nemali stáť v záhrade, okolo ktorej behajú vnúčatá a sú všetkým na očiach," uviedla pre noviny. Susedka sa sťažovala na radnici. Odtiaľ zavolali pani Smithovej a požiadali ju, aby pol metra vysoké výtvory obliekla.

„Moje vnúčatá tých škriatkov zbožňujú,“ smúti pani Smithovej. „Stoja tu už 15 rokov a každému, kto ich zbadá, pripadajú zábavní a úplne neškodní.“ Čo však mala robiť, musela ísť do obchodu a kúpiť trpaslíkom tričká, ktoré im potom navliekla.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu