Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Predavač trpaslíkov láka klientov figurínami prostitútok

Figurína prostitútky pred obchodom
Figurína prostitútky pred obchodom

BUKUREŠŤ - Rafinovaný spôsob, ako pripútať pozornosť čo najväčšieho počtu klientov, si našiel 27-ročný podnikateľ z rumunskej obce Lilieci. Ako pútače na ceste pred svojím domom, kde ponúka sádrových trpaslíkov všetkého druhu, inštaloval dve figuríny prostitútok v životnej veľkosti.

"Vodiči síce reagujú na tieto dievčatá často len trúbením a nejdú si niečo kúpiť, ale i to je dobré, pretože sa tak o mne dozvie viac ľudí," povedal pre denník Libertatea Cristi Bargu.

Pripustil, že niekedy má obavy, aby figuríny neboli príčinou dopravnej nehody. Aj susedia sa vraj sťažujú, že príliš realisticky vyzerajúce figuríny rozptyľujú motoristov a nie sú vhodným objektom pre detské oči.

Na nápad s prostitútkami prišiel podnikateľ počas pobytu v Nemecku, odkiaľ si figuríny priviezol. Okrem trpaslíkov vyrába a predáva sošky známych hercov, spevákov, športovcov, rozprávkových bytostí a tak isto domčeky na kuracej nôžke. Ceny sú rôzne, taký trpaslík vyjde na 40 lei (320 korún) a viac, diela, ktoré sú zložitejšie, stoja až 1500 lei (12.000 korún).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu