Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Sledovanie olympiády sa skončilo bitkou manželov

(Zdroj: Jupiterimages)

HRADEC KRÁLOVÉ - Hádkou a bitkou medzi mladými manželmi sa skončilo vo štvrtok v Hradci Králové sledovanie televízneho prenosu z olympiády.

Manželka (25) chcela od svojho o tri roky strašieho manžela pomôcť v domácnosti, toho však zaujímal len prenos z olympiády. To ženu rozčúlilo natoľko, že svojho muža napadla najprv slovne a potom aj fyzicky. Muž nakoniec na manželku zavolal policajtov.

"Po príchode hliadky do bytu na Moravskom Predmestí sa situácia medzi manželským párom upokojila a muž spoločný byt opustil," uviedla dnes pre ČTK hovorkyňa miestnej polície Eva Čížková. Ako dodala, šarvátka sa zaobišla bez zranení a lekársky zásah nebol potrebný.

Pri podobnej hádke iných manželov zasahovali hradeckí policajti už v júni. Pár sa vtedy hádal o sledovanie televízie v čase futbalového zápasu. Muž chcel sledovať priamy prenos medzi Ruskom a Španielskom, žena namiesto šampionátu večerníček Bob a Bobek na cestách. V priebehu sporu bola údajne nepříčetná, manžel preto radšej privolal mužov v uniformách.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu