Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mladý Slovák bicykloval po Brne s viac ako dvoma promile: VIDEO Policajtom sa priznal k ôsmim pivečkám

(Zdroj: Facebook/Městská policie Brno, oficiální stránka)

BRNO - Kurióznu nočnú jazdu mestom na bicykli s dvoma krígľami v ruke riešili brnenskí mestskí policajti. Tí zastavili 24-ročného Slováka, ktorý jazdil po ceste zo strany na stranu. Doklady pri sebe síce nemal, ochotne sa však priznal k pitiu alkoholu. Strážnikom sa priznal, že vypil približne osem pív. Pri skúške na alkohol nadýchal 2,64 promile.

O prípade informuje mestská polícia Brno, ktorá 24-ročného Slováka zastihla uprostred noci, ako jazdí na bicykli húpavo zo strany na stranu. "Bol veľmi priateľsky naladený. Hoci pri sebe nemal doklady, čo je pre cudzincov povinnosťou, ochotne sa priznal k pitiu alkoholu. Spomenul si, že mal "iba pivečka" a policajtom zrejme celkom pravdivo povedal, že ich bolo "asi osem". Pri skúške na alkohol nafúkal 2,64 promile,“ uviedli strážnici.

Mladíka zaujímalo, či je výsledok vynásobený dvoma, a keď policajti túto domnienku vyvrátili, bol zjavne spokojný. Poznamenal, že sám by bol prekvapený, keby sa mu podarilo jazdiť na bicykli s piatimi promile. Pozoruhodné je, že v tomto stave absolvoval cestu s dvoma sklenenými pollitrami v rukách.

Nočná jazda opitého Slováka v Brne (Zdroj: Facebook/Městská policie Brno, oficiální stránka)

Počas záverečnej fotodokumentácie mladý Slovák ešte zapózoval policajtom opretý o dopravnú značku a so zdvihnutým palcom.

Viac o téme: BicykelOpitýBrnoSlovák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu