Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Záchrana mačky sa skončila obrovskou tragédiou: Päť členov jednej rodiny zomrelo, zúfalí dedinčania sa len prizerali!

Takto prebiehala záchrana piatich členov rodiny
Takto prebiehala záchrana piatich členov rodiny (Zdroj: X/@ANI)

MAHARASTHTRA – Záchrana uviaznutého zvieraťa sa skončila obrovskou tragédiou. Pri záchrane mačky sa jeden člen rodiny po druhom spúšťali do studne, aby mačku zachránili, no prišli aj o vlastný život.

Podľa miestnych obyvateľov sa im zrejme stal osudným fakt, že do studne hádzali iní obyvatelia zvieracie exkrementy a tak sa otrávili. K tragédii došlo v utorok večer v dedine Wakadi v indickom štáte Maharasthra. Ako informuje The Times of India, do studne sa na záver spustil aj šiesty člen rodiny, no ten akoby zázrakom prežil a je hospitalizovaný v nemocnici.

Fekálna historka Adely Vinczeovej: FUJ, to musel byť strašný HUMUS! (Zdroj: RTVS)

Obeťami sa tak stalo 5 členov rodiny, vo veku 28 až 65 rokov. Záchranári objavili všetkých päť tiel v studni, čo potvrdil aj šéf miestnej polície Dhananjay Jadhav. „Šiesta osoba, ktorá sa snažila zachrániť ostatných členov rodiny a aj mačku, vstúpila do studne s lanom obviazaným okolo pásu a prežila,“ dodal šéf polície s informáciou, že 35 ročný muž síce utrpel zranenia, no je v stabilizovanom stave v nemocnici.

Úrady sa domnievajú, že všetky osoby zomreli po vdýchnutí jedovatých plynov, ktoré sa uvoľnili na dne studne zo živočíšnych výkalov. Záchranári vytiahli telá obetí až po tom, čo sa im podarilo odsať zo studne fekálie. Mačku sa záchranárom nepodarilo ani po záchrannej akcii nájsť, no pravdepodobne sa jej rovnako stali osudnými jedovaté plyny.

Viac o téme: StudňaZáchranaIndia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu