Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Marie prehovorila o 30 rokov manželského pekla: Muž bol závislý od sexu, zobudila som sa a bol vo mne

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Marie je už 30 rokov vydatá za muža závislého na sexe. Dokonca ju ohmatával, keď nakladala umývačku riadu. Ona však mlčala zo strachu, že ho stratí. 

Marie Williams je vydatá za sexuálne závislého už tri desaťročia. Marie, ktorá neuvádza svoje skutočné meno, aby ochránila svoje tri dospelé deti, prehovorila pre Daily Mail o bolesti, fyzickom vypätí a zničení jej sebavedomia, ktoré spôsobuje neukojiteľná sexuálna túžba jej manžela.

archívne video

Mauréry je v sexe poriadna divoška: Po súloži jedna OTÁZKA pokazila erotiku! (Zdroj: TV JOJ)

Takto sa začal ich príbeh: „Keď som v roku 1989 prvýkrát stretla Michaela v bare v Guildforde, mala som 23 a on 27. Vyzeral dobre a mal nápadne modré oči. Rozprávali sme sa o dovolenkách a práci – on ako počítačový programátor a ja ako poisťovacia maklérka,“ hovorí Marie.  

Nasledujúci týždeň sa obaja stretli na večeri a mali sex. „Potom sme spolu spali zakaždým, keď sme sa videli. Myslela som si, že ma musí naozaj milovať. Nedokázal dať ruky preč odo mňa."

"Vždy existovali varovné signály, ktoré som ignorovala"

Po štyroch rokoch sa obaja zosobášili. „Neustále sa objavovali varovné signály, ktoré som ignorovala, pretože som ho milovala. Najmä, keď sa Michaelov návrh, aby sme používali sexuálne hračky a aby som hrala zdravotnú sestru, potom mal požiadavku, že ma chce sledovať pri sexe s iným mužom.“

"Marie" odmietla. "Trval na tom, aby sme natočili náš styk a moje sexuálne aktivity, ktoré robím na ňom." Hoci sa cítila veľmi nepríjemne, súhlasila s mnohými z týchto návrhov. „Pretože som nechcela riskovať, že ho vystraším. Ale čím viac som sa do toho dostávala, tým viac chcel.“

Marie prehovorila o 30
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

„Obchytkával ma, keď som nakladala umývačku riadu“

Ako manželstvo postupovalo, všetko bolo horšie a horšie. „Nemohla som po večeri vstať z pohovky ani naložiť umývačku bez toho, aby mi nehmatal po prsiach alebo sa nedotýkal mojich genitálií,“ hovorí utrápená manželka.

Podľa správy chcel Michael sex ráno, potom znova, keď Marie vošla po práci do dverí. "Alebo po mne skočil, keď som bola oblečená na večer s priateľmi, a potom ma prenasledoval, keď som sa vrátila domov."

Krátko po tom, ako sa vydala, sa veci zhoršili: „Zobudila som sa v skorých ranných hodinách a bol vo mne,“ hovorí. "Odstrčila som ho znechutene." Toto sa opakovalo znova a znova. Nechcela si však priznať, čo sa s ňou deje.

Michael sledoval viac ako 1000 žien na sociálnych sieťach

Aj keď prišli deti, všetko pokračovalo 30 rokov. Napriek svojmu utrpeniu sa „Marie“ rozhodla zostať so svojím manželom, aby svoje deti ušetrila skúseností, ktoré sama zažila ako dieťa z rozvedenej rodiny. A napriek všetkému ho milovala.

Zlom nastal, keď Mariini priatelia zistili, že jej manžel sleduje na sociálnych sieťach viac ako 1000 žien. Brala to ako znamenie, že jej manžel uspokojuje svoje sexuálne potreby mimo manželstva. Keď manželská poradňa nepriniesla žiadne zlepšenie, presťahovala sa do samostatnej miestnosti. Raz v noci vliezol do jej postele bez jej dovolenia. Pre Marie to bola posledná kvapka. Manželstvo sa rozhodla ukončiť.

Viac o téme: SexZávislosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu