Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Prvý sex v 35-ke: Slávna herečka prezradila MENO hereckého kolegu… Bolo to s NÍM!

Rebel Wilson Zobraziť galériu (3)
Rebel Wilson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Minulý týždeň sme na Topkách písali o odhalení obľúbenej herečky a komičky Rebel Wilson (44). Prezradila, že prvý sex mala ako 35-ročná. Vtedy si meno svojho prvého milenca nechala pre seba. Aktuálne však odhalila aj to... Tento jej herecky kolega ju pripravil o panenstvo!

Herečka Rebel Wilson v uplynulých dňoch priznala, že prvý sexuálny styk s mužom mala až ako 35-ročná. Chcela tým upozorniť na akýsi tlak, ktorý sa vyvíja na mladých ľudí, aby mali sex čo najskôr. Zdôraznila, že každý by mal čakať na tú svoju správnu chvíľu, kedy bude na takýto intímny kontakt dostatočne zrelý. 

„A potom tu boli ľudia, čo hovorili: "V 24-ke je neskoro." A potom som tu sedela a myslela si: "Bože, moje číslo je 35. Kurnik, čo s tým? Budem vyzerako ako ten najväčší outsider,“ priznala Rebel. Meno svojho prvého milenca však vtedy nekonkretizovala. Aktuálne sa však rozhodla odhaliť aj túto informáciu. 

Galéria: Premena herečky Rebel Wilson

Muž, s ktorým Rebel Wilson stratila svoje panenstvo, bol komik a herec Mickey Gooch Jr. „Micks, viem, že ak to čítaš, toto by pre teba mohla byť novinka. Ale áno, panenstvo som stratila s tebou,“ píše vo svojich memoároch s názvom Rebel Rising herečka. Dôvodom, prečo tak dlho na prvé intímne zblíženie čakala, bol aj fakt, že mala nadváhu. 

Až keď jej mame diagnostikovali rakovinu prsníka, rozhodla sa zbaviť všetkých obáv a začať žiť pre prítomný okamih. „Život je krátky. Nechcela som žiť svoj život bez sexu. Chcela som zažiť lásku,“ píše ďalej. „Vyhlásila som do vesmíru, že som konečne pripravená. Chcela som cítiť strach a jednoducho to urobiť,“ opísala. 

Rebel s Gooch spolu randili niekoľko mesiacov v roku 2015. Rozišli sa v septembri toho istého roka, pričom zdroj pre US Weekly povedal: „Bolo to pre neho ťažké. Stále sú priatelia, takže nikdy neviete, či sa k sebe nevrátia.“ Aktuálne je však herečka šťastne zasnúbená so ženou - Ramonou Agrumou. Dvojica má spolu aj dieťa, ktoré si nechali vynosiť náhradnej matke. 

Prvý sex v 35-ke:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Rebel Wilson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu