Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Z luxusného Ferrari zostal len vrak: VIDEO Pri rýchlosti viac ako 200 km/h prišiel o život DJ a jeho milenka z Ukrajiny!

Hrôzostrašná nehoda sa stala na diaľnici smerujúcej do talianskeho Milána
Hrôzostrašná nehoda sa stala na diaľnici smerujúcej do talianskeho Milána (Zdroj: Vigili del Fuoco)

IVREA-SANTHIÁ – 41-ročný Švajčiar, pôvodom z Kosova sedel v aute spolu s milenkou, modelkou z Ukrajiny. Na diaľnici, smerom do talianskeho Milána havarovali a z auta šľahali metrové plamene. Nehodu nemali šancu prežiť.

V súčasnosti polícia pracuje s dvoma hlavnými hypotézami, prvou by mohla byť náhla nevoľnosť vodiča, no tá druhá je viac ako pravdepodobná, a to nezvládnutie jazdy v príliš vysokej rýchlosti. K hrôzostrašnej nehode došlo včera v čase obeda na diaľnici smerom do talianskeho Milána. Luxusné Ferrari GTC4 Lusso v rýchlosti viac ako 200 km/h dostalo šmyk a vrazilo do zvodidiel. Silný náraz zlomil luxusné vozidlo na polovicu. Predná časť narazila do krajnice z betónu a okamžite začala horieť, zadná časť auta bola vymrštená až k neďalekému odpočívadlu,informujú talianske médiá.

Dopravná polícia a hasiči sa okamžite ponáhľali na miesto nehody, no ani vodičovi ani mladej spolujazdkyni už nedokázali pomôcť, pretože v aute po náraze zostali uväznení. Obeťami nehody sa stal DJ Hysni Qestaj (†40) a ukrajinská modelka, podľa talianskych médií pravdepodobne jeho milenka, pretože v Kosove má manželku a dve deti vo veku 11 a 14 rokov. Podľa dostupných informácií malo ísť auto rýchlosťou viac ako 200 km/h, a na mokrej vozovke dostalo šmyk. Smrť DJ-a potvrdil jeho brat s informáciou, že luxusné auto naozaj patrilo jemu, a ešte pár hodín pred nehodou hral v klube vo Švajčiarsku.

Viac o téme: NehodaDopravná nehodaTalianskoŠvajčiarskoDJ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu