Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ukrajinská politička bije na poplach: Tretia svetová vojna sa už začala! TOTO je jediná cesta, ako zastaviť Putina

Ukrajinská politička Ivanna Klympush-Tsinsadze
Ukrajinská politička Ivanna Klympush-Tsinsadze (Zdroj: Facebook/Ivanna Klympush-Tsintsadze)

KYJEV - Slová Ivanny Klympush-Tsinsadze sú alarmujúce. Podľa ukrajinskej političky sa už začala tretia svetová vojna. Jediný spôsob, ako zastaviť Vladimira Putina, je podľa jej názoru rozložiť jeho impérium.

Je svet už uprostred tretej svetovej vojny? Ak sa túto otázku opýtate ukrajinskej političky Ivanny Klympush-Tsinsadze, jej odpoveď je jasná: áno. Bývalá podpredsedníčka vlády a ministerka pre európsku a euroatlantickú integráciu Ukrajiny v rozhovore pre britský „The Sun“ hovorila o Vladimirovi Putinovi, vojne na Ukrajine a o tom, aké možnosti má Západ zastaviť ruského prezidenta.

Súhrn vojny na Ukrajine - deň č. 749 (Zdroj: Facebook/General Staff of the Armed Forces of Ukraine)

Podľa ukrajinskej političky sa tretia svetová vojna už začala

Všetky nádeje Západu na mierovú zmluvu s Vladimirom Putinom sú podľa ukrajinskej političky naivné. Pretože akékoľvek mierové rozhovory s „vyšinutým despotom“ by viedli len k tomu, že by požadoval, aby si časti Ukrajiny ponechal pre seba. "Pre Putina každé vyjednávanie znamená: 'Dajte mi pôdu'. On ju nevráti. Akákoľvek mierová dohoda slúži len na potvrdenie, že neexistujú Ukrajinci," varovala Ivanna Klympush-Tsinsadze.

Podľa jej názoru je svet už uprostred tretej svetovej vojny a Západ môže zastaviť Vladimira Putina len jedným spôsobom: zničiť jeho impérium. V rozhovore sa politička odvolávala na spôsob postupu po druhej svetovej vojne, keď bolo zničené aj nacistické Nemecko.

V roku 1942 zaútočili spojenecké mocnosti na Nemecko po tom, čo začalo dobývať európske územia počas druhej svetovej vojny. Dva roky bombardovali nacistické Nemecko s cieľom získať späť pôdu ukradnutú Hitlerom a vyhnať nacistické jednotky z Európy. Podľa Ivanny Klympush-Tsinsadze musí byť Rusko izolované proti silnej spojeneckej aliancii na Západe, rovnako ako v tom čase Nemecko.

Politička sa však domnieva, že Západ a členské štáty NATO sa momentálne boja, ako by vyzeralo rozbité Rusko.

Viac o téme: RuskoVladimir PutinUkrajinaIvanna Klympush-Tsinsadze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu