Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Trojnásobná vražda! V byte objavili tri telá, dve z nich boli deti: Páchateľ je mŕtvy

(Zdroj: Topky)

HOŘOVICE - Českí policajti a hasiči v sobotu našli v jednom z bytových domov v Hořovciach na Berounsku troch mŕtvych ľudí. Kriminalisti prípad preverujú ako trojnásobnú vraždu, povedala dnes policajná hovorkyňa Michaela Richterová. Vyšetrovateľ začal úkony trestného konania pre podozrenie zo spáchania obzvlášť závažného zločinu vraždy. Presnú príčinu úmrtia by mala určiť súdna pitva.

archívne video 

V jednom z bratislavských bytov našli telo ženy bez známok života (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

"Podľa obhliadky tiel mala žena s deťmi zomrieť násilnou smrťou. Podozrivým z tohto hrôzostrašného činu by mal byť partner zosnulej, po ktorom sme intenzívne pátrali. Nakoniec bol muž nájdený v spolupráci s kolegami z Juhomoravského kraja bez známok života v ubytovacom zariadení na Břeclavsku," uviedla hovorkyňa.

Podľa zdrojov CNN Prima News údajný páchateľ svoju partnerku a dve malé deti uškrtil. Ich telá zrejme ležali v byte dlho, pretože susedia cítili silný zápach. Bolo im to podozrivé, a preto zavolali políciu. Podľa Novinky.cz sa prípad stal v uliciach Na Radosti, policajti, záchranári a hasiči tam zasahovali v sobotu popoludní. Do bytu na najvyššom poschodí sa hasiči dostali oknom. Muž mal následne spáchať samovraždu.

Viac o téme: ČeskoVraždaPolícia Hořovice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu