Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

AKTUÁLNE Z rozostavaného mosta spadla dodávka! Pád z 15-metrovej výšky neprežili dvaja robotníci

(Zdroj: Topky)

RAKOVNÍK – Namrznuté cesty si dnes na strednom Česku vyžiadali viacero dopravných nehôd. Ku tragédii došlo na rozostavanom moste v pri Krupej v okrese Rakovník, kde dodávka so stavebnými robotníkmi dostala šmyk a zrútila sa z 15-metrovej výšky.

V Česku dnes ráno po páde dodávky z rozostavaného mosta zomreli dvaja ľudia, ďalší dvaja utrpeli vážne zranenia, záchranári ich transportovali do pražských nemocníc. O tragickej nehode informovala policajná hovorkyňa Michaela Richterová. V kraji je dnes podľa policajtov kvôli namrznutým cestám väčšie množstvo dopravných nehôd.

Udalosť sa stala okolo 7:45. "K nešťastiu došlo na moste, kde prebiehajú stavebné práce, na moste sa pohybujú iba robotníci a vozidlá stavebných firiem, dodávka stavebnej firmy so štyrmi ľuďmi mala ísť vykonať nejaké stavebné práce, dostali šmyk a zrútili sa dole z výšky 15 metrov, na mieste boli dvaja mŕtvi a dvaja ťažko ranení," povedala Richterová.

archívne video

Neďaleko Brna sa zrazili dva autobusy, zasahuje tam aj záchranársky vrtuľník, zranených rátajú v desiatkách (Zdroj: Twitter.com/Policie ČR)

Dvaja ľudia utrpeli ťažké mnohopočetné poranenia, povedala hovorkyňa záchrannej služby Monika Nováková. "U jedného pacienta mal lekár podozrenie na krvácanie do brucha, ďalej podozrenie na zlomeninu panvy a hornej končatiny," doplnila Nováková. Príčinami a okolnosťami udalosti sa budú zaoberať kriminalisti.

Viac o téme: NehodaMostRobotníciRakovník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu