Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Škandál priamo na pódiu: Argentínsky prezident si dal jazýčkovú so svojou partnerkou

Partneri si dali pred očami publika vášnivý bozk.
Partneri si dali pred očami publika vášnivý bozk. (Zdroj: Twitter)

BUENOS AIRES - Teraz už celý svet vie, ako vyzerá zadoček argentínskej prvej dámy Fatimy Florezovej: Herečka sa bozkávala s prezidentom v odhaľujúcich zlatých šatách.

Vášnivý alebo len nevhodný? Podľa toho, ako sa na to pozeráte, môže byť verdikt o divokom bozkávaní medzi argentínskym prezidentom Javierom Milei (53) a jeho partnerkou Fatimou Floreovou (45) rozličný. Ešte sa dajú povedať dve veci: Florezovej silvestrovský outfit v zlatej kombinéze, ktorú v spodnej časti tvorili len tangá, poriadne odhaľoval. A po druhé: Bozk medzi prvou dámou Argentíny a prezidentom Javierom Mileiom nebol krátky bozk, ale dlhý francúzsky bozk.

archívne video

České vianočné ozdoby zdobia aj príbytky kráľov a prezidentov (Zdroj: Zoznam / Pavol Urbánek)

Novozvolený prezident Milei sa k svojmu Holdenovi pripojil na javisku v divadle Roxy v Mar del Plata po predstavení Florezovej muzikálu „Fatima 100%.“ Podľa medializovaných informácií predtým priletel normálnym osobným lietadlom a tiež riadne zaplatil za svoj muzikál lístok. Predtým, ako sa obaja oddali intímnym radovánkam, Milei predniesol v divadle prejav.

Milei a Florezová sú čerstvo zamilovaní

Prezident povedal poslucháčom, že Argentínu čakajú „ťažké časy“, no krajina sa napriek tomu musí pozerať dopredu, potom nasledoval bozk. Bozk však nebol prvý svojho druhu – intímne dotyky si obaja dopriali už v minulosti, napríklad v deň prezidentských volieb v Argentíne.

Milei a Florezová tvoria pár od roku 2023 – no stretávali sa od roku 2022, keď obaja vystupovali v talkshow. V tom čase však bola Florezová stále vydatá za podnikateľa Norberta Marcosa Berensteina, ktorého podľa vlastných slov opustila v deň svojich narodenín vo februári 2023. „Si príliš sám na svoju dôležitú úlohu,“ povedala vraj Mileiovi počas rozhovoru. Podľa Daily Mail Florezová po jednom zo svojich vystúpení zverejnila obrázok seba a Mileia, pod ktorým napísala: "Som tvoja levica" - lev je tiež symbolom jeho strany.

Viac o téme: BozkJavier MileiFatima Florezová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu