Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tragická smrť seniorky na Štedrý deň: Žena utrpela šok, keď zbadala účet za vodu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

RÍM - Seniorka Caterina Giovinazzo († 88) zomrela v talianskej Ligúrii po tom, čo sa jej urobilo zle kvôli chybnému účtu za vodné a stočné. Vodovodná spoločnosť žene za mesiace august až október vystavila účet na 15.000 eur. Krátko potom, čo si vyúčtovanie nechala prečítať, žena skolabovala a museli ju odviesť do nemocnice, tvrdí podľa agentúry ANSA jej príbuzní.

88-ročnej žene sa podľa príbuzných priťažilo na začiatku decembra po tom, čo jej nevesta prečítala účet. Vzhľadom na to, že mala nastavenú automatickú platbu, banka 15.000 eur uhradila. Žena skolabovala a bolo nutné ju hospitalizovať v San Reme, kde sa liečila na jednotke intenzívnej starostlivosti. Na Štedrý večer však zomrela.

archívne video

Záchranná akcia na zelenej vode: Muž po skoku do plytkej vode utrpel poranenie chrbtice (Zdroj: Facebook/Air - Transport Europe, letecká záchranná služba)

Spoločnosť IREN, ktorá spravuje vodovody a kanalizácie v oblasti, podľa stanice Rainews chybu vo vyúčtovaní pripustila. Podľa nej sa pri diaľkovom odpočte stala zámena a skutočná spotreba predstavovala iba 55 eur (1300 korún). Žena ešte pred smrťou dostala peniaze späť.

Viac o téme: SmrťúčetVodné stočnéŠok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu