Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Bidena podozrievajú z pedofílie: Nevinné slová alebo obťažovanie malého dievčatka (6)?

Joe Biden oslovil malé dievčatko.
Joe Biden oslovil malé dievčatko. (Zdroj: X)

WASHINGTON - Americký prezident, ktorý oslávil 81. narodeniny, sa postaral o ďalší rozruch. Počas vystúpenia pred vojakmi a ich príbuznými sa v hľadisku prihovoril mladému dievčaťu (6). To, čo povedal, šokovalo mnohých jeho kritikov.

Joea Bidena si v posledných mesiacoch často všímali pre svoje prešľapy. Často pôsobil zmätene alebo šíril dezinformácie. Teraz vyvolalo rozruch ďalšie vystúpenie 81-ročného muža, v ktorom podľa jeho kritikov obťažoval malé dieťa.

archívne video

Zuzana Čaputová sa vo Varšave stretla s prezidentom Spojených štátov Joeom Bidenom (Zdroj: Facebook/Zuzana Čaputová)

Joe Biden sa v nedeľu 19. novembra zúčastnil so svojou manželkou Jill na námornej základni v Norfolku vo Virgínii Dňa vďakyvzdania. Keď mal prejav k publiku, zrazu sa otočil k malému dievčatku v publiku a povedal: "Mám rád tvoje uši. Milujem ich. Sú naozaj skvelé. Ako sa voláš?" Keď dievča trochu vystrašene odpovedalo: "Catherine," Biden sa naklonil a pokračoval: "Aké krásne meno. To je meno mojej mamy. No, rád to vidím. Koľko máš rokov? 17?" Ale dieťa opravilo prezidenta USA, že má len 6 rokov.

Obvinenia z pedofílie voči prezidentovi USA

Video sa rýchlo stalo virálnym na sociálnej sieti X (predtým Twitter) a vyvolalo množstvo pobúrených reakcií. Správanie Joea Bidena označili viacerí používatelia za „strašidelné“. Iný používateľ sa pýta: "Kto robí niečo také? Starý chlapík, ktorý by urobil v mojich kruhoch, by bol okamžite korigovaný." Ďalší komentár dokonca hovorí: "Biden má vo zvyku pýtať sa malých dievčat, či majú 16 alebo 17. Existujú videá, ako to robil v minulosti. Pedofilné vibrácie." Ďalší je tiež v šoku: "Toto NIE JE NORMÁLNE. Reakciu malého dievčatka môžete vidieť už len podľa jej hlasu. Títo rodičia by nemali dovoliť, aby ich deti on oslovoval."

Bol to iba vtip?

Iný užívateľ naopak obhajuje amerického prezidenta: "Buďme realisti: Odvoláva sa na kostýmové uši, ktoré malo na hlave dievčatko, a robí si srandu z jej veku. Nevadí, ak ho nemáte radi, ale aspoň spravodlivo popíšte, čo sa tu deje." Táto používateľka to vidí rovnako: „Pozrime sa, má na sebe čelenku s mačacími ušami, takže to je tá vec „uší“. Takmer každý starý človek, s ktorým som sa ako dieťa rozprával, urobil malý vtip a predstieral, že si myslel, že som veľa starší ako som bol ja. Robíte niečo z ničoho, pretože to je všetko, čo máte."

Viac o téme: UšiJoe BidenDievčaPedofília
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu