Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Amputovaný penis a pobehujúci pes: Záchranári neverili vlastným očiam, FARÁR si odrezal vlastný úd!

Kňaz
Kňaz (Zdroj: Getty Images)

PRAHA – Kuriózny prípad sa stal u susedov. Českí záchranári neverili vlastným očiam. Na fare našli ležať zakrvaveného a zraneného farára, ktorému pomoc zavolala starostka malej obce na juhu Českej republiky. Do zamknutej budovy sa medzi prvými dostali aj miestni dobrovoľní hasiči.

Incident sa stal ešte v stredu večer, no na svetlo verejnosti sa dostal až dnes. Pomoc zalarmovala starostka obce po tom, čo sa farár nedostavil na plánovanú schôdzku a nikomu sa neozýval. „Bolo nám to podozrivé, že nezdvíha telefón, tak som zavolala na tiesňovú linku,“ priblížila českej redakcii novinky.cz situáciu starostka obce.

Matovič prekvapil verejnosť, sľúbil svoj odchod z parlamentu, ak vláda vyplatí trináste dôchodky do Vianoc (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Na miesto ihneď vyrazila rýchla zdravotná služba ako aj dobrovoľní hasiči. Podľa niekoľkých dôveryhodných zdrojov, mal farár amputovaný penis. „Áno, skutočne to tak bolo. Starší muž mal urezaný úd,“ potvrdil zdroj pre novinky.cz a dodal, že zranenie si mal farár údajne spôsobiť sám. Úd už záchranári nenašli. Po fare však pobehoval pes.

Zatiaľ nie je jasné, čo sa za zavretými dverami fary stalo, no farár skončil hospitalizovaný v nemocnici. Celý incident je aktuálne v štádiu vyšetrovania. Polícia zatiaľ vylúčila, že by farárovi spôsobil zranenie niekto cudzí. „Nepreverujeme žiadne protiprávne konanie,“ zdôraznil hovorca juhočeských policajtov Jiří Matzner. Bližšie však situáciu odmietol komentovať.

Viac o téme: StarostkaFarárKuriózny prípadJuhočeská polícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu