Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dráma na ceste: Cyklista vošiel na červenú do vozovky, po zrážke sa preletel vzduchom! Všetko sledovali policajti

Cyklistu na priechode pre chodcov zrazilo auto.
Cyklistu na priechode pre chodcov zrazilo auto. (Zdroj: Mestská polícia Plzeň, screenshot)

PLZEŇ - Mestská polícia musela riešiť kurióznu nehodu, ktorej bola sama svedkom. Pondelňajšiu zrážku auta s cyklistom zachytili aj kamery.

Nehody, ktorých účasníkmi sú cyklisti, nie sú, žiaľ, ničím neobvyklým. Často sa končia aj tragicky. Nie je však pravidlom, že zrážku spôsobí vždy vodič automobilu. 

Minúty hrôzy: Zrazený cyklista na priechode pre chodcov v Plzni (Zdroj: Facebook/ Městská policie Plzeň)

Podobná udalosť sa stala aj v pondelok v českej Plzni. Cyklista nerešpektoval na priechode pre chodcov červené svetlo a vošiel v plnej rýchlosti na vozovku. Tam sa práve rozbiehali autá, ktoré dostali zelenú. Skončilo sa to tak, ako sa dalo čakať. Jedno z rozbiehajúcich sa vozidiel sa s mužom na bicykli zrazilo. 

"Zhodou okolností sme boli na mieste, a tak sme mohli okamžite zasiahnuť. Cyklista sa dušoval, že na semafore svietila ešte stále zelená, keď pokračoval bez zastavenia na svojej prechádzke mestom, ale to netušil, že situáciu nahrávalo hneď niekoľko kamier," píše polícia na svojej stránke. Nehoda však, našťastie, nikomu nespôsobila zranenia. Mestskí policajti ale pre istotu zavolali k 45-ročnému cyklistovi záchranárov, aby u neho vylúčili vnútorné zranenia.

Viac o téme: NehodaCyklistaPolícia Plzeň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu