Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tragická smrť pri dopravnej nehode: Česká tanečnica sa nevrátila z výletu na Novom Zélande

Natálie Podešvová zomrela pri dopravnej nehode.
Natálie Podešvová zomrela pri dopravnej nehode. (Zdroj: Instagram/natdanse)

AUCKLAND - Veľmi smutný záver prázdnin. Na Novom Zélande zomrela v prvý septembrový deň pri dopravnej nehode tridsaťdvaročná Češka Natálie Podešvová. Informovala o tom na svojom webe novozélandská polícia, ktorá rodine a priateľom ženy vyjadrila sústrasť. Príčiny havárie policajti vyšetrujú.

Novozélandské médiá predtým informovali o tom, že panujú obavy o Češku, ktorá sa minulý týždeň nevrátila z túry k jazeru Waikaremoana. To sa nachádza na novozélandskom Severnom ostrove. Chcela tam kempovať a vrátiť sa na druhý deň. 

archívne video

Zábery, ktoré nie sú vhodné pre citlivé povahy: Brutálna nehoda v obľúbenej dovolenkovej destinácii Slovákov (Zdroj: FB/Mesut Ilhan)

Keď sa z túry nevracala, jej priatelia začali mať o ňu strach. Podľa webu New Zealand Herald bola Natálie naposledy videná, ako ochádza zo svojej adresy v Ópōtiki. Policajti podľa miestnych médií vyhlásili pátranie aj po ženinom automobile.

"Polícia teraz môže potvrdiť, že žena bola nájdená mŕtva po nehode jedného vozidla," nachádza sa vo vyhlásení. Policajti zároveň poďakovali členom miestnej komunity, ktorí pomáhali s pátraním po žene.

Viac o téme: úmrtieDopravná nehodaNový ZélandNatálie Podešvová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu