Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ďalší dvojník Vladimíra Putina? Nové video vyvoláva pochybnosti: Prezradil ho TENTO malý detail! Ups, trochu sa sekol

Vladimir Putin rozdával v Dagestane bozky.
Vladimir Putin rozdával v Dagestane bozky. (Zdroj: SITA/Gavriil Grigorov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)

MOSKVA – Nové video od vládcu Kremľa Vladimíra Putina opäť podnietilo verejnosť k niekoľkým klebetám a pochybnostiam. Západ sa nevie zhodnúť či ide iba o očný klam, alebo je ruský prezident vážne chorý a používa ďalšieho dvojníka.

Na internete sa objavujú pochybnosti už niekoľko rokov. Ľudia tak tvrdia, že ruský prezident má niekoľko dvojníkov, aby sa nevystavoval nebezpečenstvu. Tentokrát video zverejnil Igor Sushko, profesionálny pretekár. Tvrdí, že video dokazuje, že ide o ďalšieho z Putinových dvojníkov.

Obžalovaný Ivan Biháry nie je spokojný s tým, že bol odsúdený za obidva skutky (Zdroj: TASR/Pavol Zachar)

Na svojom profile na sociálnej sieti zvernil Sushko video s popisom, na ktorom stojí: „Putinov dvojník odvádza skvelú prácu po celý čas, no potom to vzdá, keď sa pokúsi nájsť hodinky na svojej ľavej ruke. Putin ich však vždy nosí na pravej.“ Iní užívatelia ho však upozorňujú, že detail, o ktorom tvrdí, že dokazuje existenciu Putinovho dvojníka, nie je vôbec taký jednoznačný. Vysvetľujú, že s najväčšou pravdepodobnosťou ide len o pohyb ruky, aby sa pozrel bližšie na nejaké dokumenty, ktoré sú na stole, opísal jeden z používateľov Twitteru.

Rovnaké pochybnosti sa v minulosti vynorili už niekoľkokrát. Naposledy západné krajiny pochybovali o účasti Putina v Dagestane, pri ktorom v televízii ukázal svoju „lásku k ľudu“ a pobozkal jedno z dievčat, jeho obdivovateliek. 

Viac o téme: DvojníkRuskoPutinUkrajinaUkrajina v kríze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu