Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sex s chlapom na ilegálnej párty? Slávny futbalista má na krku ďalšie šokujúce obvinenie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

BRATISLAVA - Brazílska futbalová hviezda francúzskeho PSG má na krku ďalší škandál. Brazílska influencerka Sophia Barclayová (34) v televíznej šou prišla so šokujúcim obvinením voči hviezdnemu Neymarovi (31), ktoré pobúrilo fanúšikov.

Barclayová obvinila Neymara z intímneho pomeru so slávnym športovcom, keď celý sexuálny akt sa mal podľa jej slov odohrať na párty, ktorú futbalista nezákonne organizoval počas pandémie koronavírusu. Brazílsky reprezentant, ktorý je aktuálne s tímom PSG na predsezónnom turné v Japonsku, tak má na krku ďalšiu nefutbalovú aféru, ktorej musí čeliť.  

"Tí dvaja mali spolu sex. A dostali sme sa do toho aj my dve - ja a ešte jedno dievča. Všetci sme sa navzájom bozkávali, nemali sme žiadne zábrany,” uviedla v šou Brazílčanka, ktorá zároveň dodala, že Neymar nariadil všetkým prítomným, aby svoje mobilné telefóny nechali v miestnosti stráženej ľuďmi, ktorým dôveroval a zabránil tak nechcenému úniku informácií. 

Všetci zúčastnení zároveň museli podpísať dohodu o mlčanlivosti, ale Barclayová to odmietla a teraz brazílska influencerka vyšla so šokujúcim odhalením na svetlo sveta. 

Chlapom, s ktorým mal Neymar pomer, by mal byť mladý brazílsky surfér Pedro Scooby, ktorý je známy nie len svojou schopnosťou skrotiť vlny, ale aj svojím búrlivým súkromným životom. Tri deti má s herečkou Luanou Piovanni, ktorú opustil, aby si začal románik so slávnou speváčkou Annitou.

Okrem toho sa Scooby zúčastnil na poslednom vydaní Big Brother Brazil, ktorý je rovnaký ako Big Brother, ale vo verzii juhoamerickej krajiny. Na Instagrame má brazílsky surfér viac ako šesť miliónov fanúšikov.

Viac o téme: BrazíliaNeymarSophia BarclayováPedro Scooby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu