Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Novozámockí policajti zadržali mladíkov: Mali kradnúť a lúpiť v Štúrove

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky - Ramon Leško)

ŠTÚROVO - Novozámockým policajtom sa podarilo v priebehu 24 hodín odhaliť dvojicu mladíkov vo veku 17 a 20 rokov, ktorí kradli a lúpili v Štúrove. Ako informovala polícia, v prvom prípade dvojica obrala o mobilný telefón 22-ročného muža, ktorému najprv ponúkli pomoc.

V momente, keď zaujali jeho pozornosť, dal mu jeden z podozrivých facku, po ktorej mu vypadli slúchadlá z uší a spadol na zem. "Poškodený sa zľakol a pred páchateľmi sa snažil utiecť. Pri behu stratil telefón aj slúchadlá a keď sa otočil videl ako tieto veci obaja podozriví zbierajú. Majiteľovi vznikla škoda za viac ako 240 eur," uviedla polícia. 

archívne video Motocyklista letel po vozovke viac ako 300 km/h

Motocyklista letel po vozovke viac ako 300 km/h (Zdroj: YouTube/Policie ČR)

Ešte v ten istý deň pri opustenej budove na Rákocziho ulici v Štúrove obaja muži obťažovali 30-ročnú ženu. Keď ich poškodená odháňala, siahla si do vrecka nohavíc a zistila, že nemá mobil ani malú hotovosť. Spolu jej tak spôsobili škodu za viac ako 100 eur. "Na druhý deň už boli obaja podozriví zadržaní a obvinení z trestných činov lúpeže, výtržníctva a krádeže a vyšetrovateľom bol daný podnet na návrh na ich väzobné trestné stíhanie," doplnila polícia.

Viac o téme: MužKrádežŠtúrovoPolicajti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu